Voor schrijvers, door schrijvers
971 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

183 Hits

Publicatie op:
Sorry mama
Je kon een gezicht trekken alsof alles dichtging. Je lippen krulden naar binnen, je ogen bleven weliswaar open, maar maakten geen contact. Je handen gingen, als om jezelf te omarmen, omhoog en vatte elk een schouder. Ik keek ernaar. Het intrigeerde me, zonder dat ik begreep waarom.
Nu, zoveel jaren later, doe ik hetzelfde. Mijn woede en verdriet slaan naar binnen, mijn mond wordt een streep, mijn ogen richt ik op de verte.
Ik begrijp je nu, mama, postuum. Dat begrip doet pijn. Ik wil getroost worden, huilen, lucht geven aan alles wat mis ging. Maar ik kan niet vragen.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Sorry mama"

30.12.20
Feedback:
De pijn en het verdriet zijn voelbaar.
Mooi geschreven.
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Heb je deze al gelezen?

  • Tabula Rasa (124) Ivy Pelkmans 19-01-2021

    Niet zo lang geleden, ontmoette ik een sterke vrouw. Zo eentje met de voetjes stevig op de grond. Geaard, zoals dat heet. Een brok energie die je met haar aanstekelijk enthousiasme zo mee op...

    Lees meer: Tabula Rasa