SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Sleur

Publicatie: 21.07.2021 | MOHAMAD Naiel Baker
Sleur
Een patient hij beviel van een ziek meisje, en hij ontmoette zieke mensen zoals hij, en ze bedachten een naam voor hun groep, de drie van het kwaad.De eerste patient was de professor,die orders
geeft,afrondt, en beslist.Wat de tweede patient betreft, hij was de vader van de derde patient.
De derde patient , de zoon van de tweede patient, was grof, opstandig en erg dom .De eerste
geduldige professor was.Een leugenaar, grof,en van weining smaak, of liever, kwaadaardig.
omdat de drie patienten gebaseerd op portunisme en persoonlijke interesse.Er werd dus een tripartiet overeenkomst gesloten tussen de drie patienten.De professor leed aan erotica, en zijn vrouw was ijskoud, en ze gaf de voor keur aan jonge mannen. Met gespierde spieren en kracht.
Daarom verzocht de professor om de derde patient, de zoon van de tweede patient, naar het huis
van de professor te brengen de bij eenkomst van de drie patienten werd gehouden in het huis van de professor, en ze stemden ermee in.De patient , de zoon van de eerste patient, de professor.omdat de professor een orgasme had bracht de tweede patient zijn vrouw naar de professor om seks met haar te hebben.Maar de vrouw van de tweede patient weigerde zaak, das de tweede patient deelde de eerste patient, de professor meedat vrouw van  de tweede patient
zijn verzook afwees.Hier verraste de eerste patient de professor,de tweede patient, door hen ten huwelijk te vragen. De tweede patientglimlachte en zei Eh, dat zag ik in je ogen.
En dit tijdperk is voorbij , en die drie goddelozen stonden in de stad bekend als de drie zieken.

WAARDERING

HITS:

670

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
21.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Sorry Mohamad, maar ik kan er geen touw aan vastknopen. Dat komt o.a. door de vele taalfouten en door de wijze waarop jouw zinnen lopen. Is dit een vertaling uit een andere taal? Juist dan moet je ervoor zorgen dat de vertaling goed loopt.
Show more
4 van de 4 lezers vond deze review nuttig
21.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Misschien heb je veel begrip van patiënten. Maar je hebt heel weinig begrip voor je lezers: Je tekst is volkomen ontoegankelijk. Het begint al met de titel 'Sleur', die niet te rijmen valt met al die opstandigheid, bigamie en complexe familierelaties- om nog maar te zwijgen van het ongewoon grote aantal spelfouten.
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.