Louisa Weijenbergh

Shibariverrassing

© Louisa Weijenbergh op 17.07.2022.

Ik hoop dat Pas nog wakker is, bedenk ik me terwijl ik de oprit oprijd. Door een spoedopname vlak voor de overdracht naar de nachtdienst was ik een uur later thuis dan normaal.
Wanneer ik de deur open zie ik dat er twee brandende kaarsjes in de gang staan. Door het openen van de deur blaast de wind ze echter gelijk uit. Blij verrast gniffel ik even omdat het nu wel pikkedonker is in de gang. Goed, de toon is gezet en ik voel een golf van opwinding door mijn lijf.
In de deuropening naar de woonkamer staat Pas op me te wachten. Hij is gehuld in zwarte doorschijnende kleding en heeft een zwart zijden lint in zijn handen. Zonder een woord te zeggen gebaart hij mij dat ik me om moet draaien.
Ik vind het vreselijk geil wanneer Pas de leiding neemt tijdens de seks en besluit te gehoorzamen.

Wanneer ik me omdraai en merk dat het me zenuwachtig maakt, moet ik eventjes lachen. Direct voel ik de ferme handen van Pas die mijn schouders vastpakken. 'Mijn plan was om je te blinddoeken en als je niet snel stopt met giechelen zal ik het lint ook om je mond moeten binden,' fluistert hij. Ik voel zijn warme adem in mijn hals en merk dat hij dichterbij me gaat staan. 'Oké, dat laatste was een grapje, natuurlijk, maar ik ga je flink uit elkaar trekken vanavond, schatje,' terwijl hij het satijnen lint om mijn hoofd bindt. Aan de hand begeleid hij me richting onze slaapkamer. Sensueel, zoals alleen hij dat kan, kleedt hij me uit waarna hij me op een stoel zet. Op de achtergrond klinken de duister erotische tonen van de filmmuziek "Eyes wide shut".


'Wil je deze even vasthouden?' en ik voel dat Pas mij de uiteinden van een bondagetouw in mijn handen drukt. Nieuwsgierig en bloedgeil doe ik wat er gevraagd wordt.
Ik weet dat Pas de afgelopen weken flink geoefend op Shibari. Met behulp van filmpjes op YouTube bracht hij de meest prachtige harnassen aan bij de etalagepop die in de slaapkamer staat. Het zou de eerste keer zijn dat hij mij vast zou binden.
Zijn perfectionisme maakt echter dat ik me volkomen veilig voel bij dit idee. Ik weet dat hij volledig geconcentreerd is en mij een prachtig symmetrisch harnas aan gaat meten.

Alle Jezus, wat ben ik geil zeg.
Pas legt zijn hand zachtjes op de achterkant van mij hoofd en drukt me naar zich toe. Op het moment dat hij mijn lippen raakt duwt hij het puntje van zijn tong bij me naar binnen.
Juist!
Het lukt me nog nèt om beheersd te antwoorden op zijn kus. Eén, twee keer. Aan zijn ademhaling merk ik dat Pas flink geil is. Heel rustig laat hij touwen langs mijn blote lichaam glijden. 'Niet te strak zo?' Vraagt hij liefdevol. Met een klein knikje bevestig ik dat alles goed gaat. Ik voel me heerlijk en ben blij dat hij vandaag vooral een sierlijk harnas in gedachten heeft zodat ik alles gewoon kan blijven bewegen.

Wanneer hij klaar is haalt Pas voorzichtig de blinddoek van mijn hoofd en ik mag het kunstwerk bewonderen. 'Wow! Wat tof is dit zeg,' en ik draai een aantal rondjes voor de spiegel om alle details in mij op te nemen. Met een klein sprongetje vlieg ik in zijn armen. 'Bedankt, lieverd voor deze ontzettend gave ervaring,' en, nog steeds bloedgeil, leg ik mijn vingertoppen langzaam op zijn schouderbladen zodat ik mijn nagels in zijn rug kan drukken. Tergend langzaam breng ik mijn nagels naar beneden totaan zijn billen. Met mijn beide handen pak ik hem stevig vast en druk hem tegen me aan. 'Hé joh,' fluistert hij terwijl van schrik zijn bovenlichaam in een golvende beweging naar voren komt. 'Ik was dominant vandaag, weet je nog?!'

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  18.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Best Ewalt,
  Ik vind het fijn dat jij zo kritisch leest! Je hebt mij ook al geholpen en ik vind het fijn dat je echt je best doet om anderen te helpen. Ik weet niet wat ik van dit stukje moet denken. Ik denk dat jij de dominante vrouw was in dit spel. Je bent ook harstikke mooi! Maar ja het is niet autobiografisch! Wat heb jij tegen de liefde. Ik heel veel ha ha. x Ingrid
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 19.07.22
   Dank voor de lieve complimenten. Ik moet bekennen dat je opmerking over al dat leed bij mij heeft gezorgd dat ik eens een ander slag verhalen plaats. Helemaal autobiografisch is het niet, helemaal verzonnen ook niet...
   Ik hou daarentegen heel veel van de liefde maar je zal er een reden voor hebben x
   • Ewald Hagedorn 20.07.22
    @Louisaw Hoi Louisa, je moet niet mij beantwoorden, maar Ingrid. Zij vindt jouw tekst plat, niet ik. De manier waarop Schrijverspunt de reacties door elkaar husselt, zorgt vaker voor verwarring.
   • Louisa Weijenbergh 20.07.22
    @Ewald Het is nu eenmaal een beetje controversieel om een erotisch verhaal te plaatsen, hier op schrijverspunt. Ik herken me niet in "platte seks" omdat het hier feitelijk niet over gaat. Het gaat hier om te spanning, wederzijds respect en liefde
   • Ingrid Karstenx 19.07.22
    @Ewald sorry voor de naamfout! Ik weet dat Louisa dit heeft geschreven maar ik vind het fijn dat jij stukjes uitdiept en kritiek geeft. Ik heb niets tegen je verhalen Louisa maar het is platte seks en je voelde je gebruikt en dat kan ik waarderen! Ik had mijn kritiek niet tegen Ewald moeten richten maar tot jou! Groetjes
   • Ewald Hagedorn 19.07.22
    Louisa, lees de reactie van Ingrid nog eens goed terug... Vooral ook de aanhef daarboven!
  • Ewald Hagedorn 19.07.22
   Beste Ingrid, je reageert hier op een stukje van Louisa. Ten onrechte denk je dat ik het heb geschreven. Verder heet ik geen Ewalt maar Ewald (dat heb ik je al vaker laten weten).
  17.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Goed en beeldend geschreven, Louisa. In mijn beleving meer een erotisch verhaal dan een romantisch verhaal. Een moeilijk genre, omdat het snel plat en ordinair wordt, maar dat weet je te vermijden.

  Piepklein puntje. Vlak na elkaar schrijf je:

  Alle Jezus, wat ben ik geil zeg
  ...merk ik dat Pas flink geil is...
  ...nog steeds bloedgeil

  Drie keer is net iets te veel van het goede. Hiermee dreig je een heel klein beetje uit de bocht te vliegen. Bruikbare synoniemen eventueel zijn hitsig, opgewonden, wellustig. Met de slotzin sluit je het geheel mooi af. Herpakt Pas zijn dominante rol of heb jij die van hem overgenomen? Voor de lezer een vraag, voor de schrijver een weet.
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 422
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Linda Van Mieghem: De dwaalwereld van Saralinde

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.