SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal.
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Risico’s

Publicatie: | Maryse Van Hal
Ik kijk voor me, ik weet niet wat doen. Zou ik het risico nemen of niet? Ik overloop in mijn hoofd alle opties, analyseer pro’s en contra’s, probeer te weten te komen hoe ik mezelf zou voelen moest het fout gaan. Zou het ook onverwacht mooi kunnen zijn? Een onverwacht resultaat kunnen hebben? Ik kijk maar krijg geen antwoord. Ik aarzel, zie hoe het opvalt, zet een stap naar achter, zet opnieuw een stap naar voor. Herhaal dit een paar keer, besluiteloos. Uiteindelijk beslis ik het risico toch maar niet te nemen, op veilig te spelen en ik zucht. Ik had nooit verwacht dat dit leven me ooit tijd zou geven risico’s te analyseren opnieuw en opnieuw waarvoor ik voorheen slechts een seconde nodig had. Ik buk me en haal het afwijkende eruit. Ik sluit de wasmachine.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
12.03.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk verhaal, Maryse.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
12.03.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Met veel plezier gelezen. Schitterende twist. 😂
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.