Voor schrijvers, door schrijvers
963 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

172 Hits

Publicatie op:
Risico’s
Ik kijk voor me, ik weet niet wat doen. Zou ik het risico nemen of niet? Ik overloop in mijn hoofd alle opties, analyseer pro’s en contra’s, probeer te weten te komen hoe ik mezelf zou voelen moest het fout gaan. Zou het ook onverwacht mooi kunnen zijn? Een onverwacht resultaat kunnen hebben? Ik kijk maar krijg geen antwoord. Ik aarzel, zie hoe het opvalt, zet een stap naar achter, zet opnieuw een stap naar voor. Herhaal dit een paar keer, besluiteloos. Uiteindelijk beslis ik het risico toch maar niet te nemen, op veilig te spelen en ik zucht. Ik had nooit verwacht dat dit leven me ooit tijd zou geven risico’s te analyseren opnieuw en opnieuw waarvoor ik voorheen slechts een seconde nodig had. Ik buk me en haal het afwijkende eruit. Ik sluit de wasmachine.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Risico’s"

12.03.21
Feedback schrijfkwaliteit
Leuk verhaal, Maryse.
  • Waardering schrijfkwaliteit
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Hij blijft (318) Eelco Visser 18-04-2020

    Zijn huisraad heeft Paul ingeladen. De achterbank van zijn oude Fiat Ritmo ligt volgestouwd met kleding. In de aanhangwagen een paar stoelen en een oud dressoir. Aangemoedigd door het programma Ik...

    Lees meer: Hij blijft