Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL
Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

Recovery

Publicatie: 05 april 2021
Let op 18+ verhaal
 
 
 
Mijn God, wat een prachtige vrouw.
De adem stokte in zijn keel en zijn handen voelden klam van het zweet.
‘Mevrouw Richter mag naar de operatie kamer, Simon.’
De stem van zuster Irene bracht hem weer bij zijn positieven.
Simon kon zijn ogen niet van de vrouw op het bed afhouden.
Irene keek hem geïrriteerd aan.’Hallo, je mag haar wegrijden,hoor. Geen getreuzel. ‘
‘Ja, ja...natuurlijk, sorry. ‘
Simon greep het bed vast en haalde de rem eraf. De zuster draaide haar rug naar hem toe maar draaide zich met een vermoeide uitdrukking op haar gezicht weer om toen Simon nadrukkelijk kuchte.
‘Wat? ‘
Zijn mond was droog en hij schraapte zijn keel.’Hoelang duurt het voor ze weer bij komt? Na de operatie,bedoel ik. ‘
Irene zette haar handen in haar zij en sloeg haar ogen naar het plafond.
‘Ongeveer een uur, Simon. En nu opschieten voor ik je rapporteer bij Vermeulen. ‘
Een nerveuze glimlach gleed over zijn gezicht.’Oké Irene. Dank je. ‘
Afgemeten liep ze terug de gang op.
Een uur...dat was tijd genoeg voor Simon.
Al vanaf het moment dat hij haar zag liggen toen hij de kamer binnenkwam verlangde hij ernaar zijn handen op haar lichaam te leggen.
Ze had hem binnen horen komen en haar prachtige ogen draaiden in zijn richting.
‘Ik..eh..ben Simon. Ik ga u naar de operatiekamer rijden. ‘
Ze glimlachte stralend.’Gelukkig, dan is het maar achter de rug. ‘
Hij staarde naar haar nachthemd en verbeelde zich dat hij een voor een de knoopjes losmaakte, een borst omvatte en met zijn vingers haar tepel masseerde.
Ze kleurde en keek van hem weg. Simon trok het bed voorzichtig naar buiten.
Hij likte langs zijn lippen en duwde het bed naar de lift. Hij zag dat de vrouw haar slanke,keurig gemanicuurde vingers nerveus in elkaar strengelde en haar adem langzaam liet ontsnappen.
‘U hoeft zich geen zorgen te maken, dokter Heuvelman is een specialist in de ruggenprik. ‘
Zijn stem gleed als een schuurspons over haar lichaam.
Even glimlachte ze.’Weet ik, het is gewoon...ik hoop dat alles snel voorbij is. ‘
Het belletje van de lift rinkelde en voorzichtig reed hij het bed naar binnen.
Simon hield niet van wachten. Hij ademde scherp in toen ze haar lange ravenzwarte haar over haar schouder gooide. De lift stopte abrupt en de deuren gleden open. Simon reed het bed de operatiekamer in.
 
Anna voelde de donkere ogen over haar heen glijden. Verbeelde ze het zich nu of zag ze er een hongerige blik in. Ze werd bekropen door een onheilspellend gevoel maar schudde het gelijk van zich af. Ze was in een ziekenhuis, wat kon er gebeuren?
‘Ik ga u naar de operatiekamer rijden. ‘
Ze glimlachte en hoorde hem iets zeggen over de dokter die de ingreep bij haar deed.
Anna likte langs haar droge lippen en strengelde haar vingers in elkaar. Hij reed haar de lift in. Met een automatisch gebaar gooide ze haar lange haar over haar schouder. Na een paar seconden die een eeuwigheid leken te duren gleden de liftdeuren open en werd Anna de operatiekamer in gereden.
 
 
Simon rende bijna met het bed naar de recovery afdeling. Het kon hem niets schelen dat anderen hem verbaasd nakeken. Hij had maar een uur en dat was niet veel voor wat hij allemaal van plan was.
Naar adem happend opende hij de deur van de recovery en reed haar naar binnen. Aan de ene kant was het jammer dat ze nog onder narcose was omdat hij dolgraag in haar oor wilde fluisteren wat hij met haar ging doen. Hij wilde in haar ogen kijken en zien hoe ze reageerde maar dat ging nu niet gebeuren.
Hij verlangde ernaar zijn handen over haar satijnen lichaam te laten glijden en haar zachte rondingen te voelen.
Snel sloot hij de deur achter zich en draaide het slot erop. Eindelijk was het zover.
Met trillende vingers trok hij het operatiehemd los, vouwde het op en legde het op het voeteneind.
Ze lag naakt voor hem en Simon zijn penis stak recht vooruit. Keihard en kloppend.
God, wat was ze mooi zoals ze daar uitgestrekt voor hem lag.
‘Je kutje is voor mij,’zei hij zacht.’Maar zover zijn we nog niet. ‘
Snel wierp hij een blik op de klok aan de muur. Tien over vier. Dat gaf hem nog veertig minuten. Hij had nog een paar minuten nodig om alles weer te verdoezelen. Alsof er niets gebeurd was. Hij grijsde toen hij haar borsten omvatte en zijn vingers over de gevoelige tepels liet glijden die gelijk recht vooruit staken.
Hij zoog de tepels in zijn mond en voelde zijn pik pijnlijk hard in zijn onderbroek.
Met tegenzin liet hij haar borsten los en drukte zijn lippen op die van haar. Haar mond was net zo warm en zacht als haar hele lichaam.
‘Doe je mond maar open,liefje. ‘
Snel trok Simon zijn kleren uit en sprong op het bed dat doorboog onder zijn gewicht.
Hij pakte zijn penis en schoof die langzaam in haar open mond, hij hield haar hoofd vast om te voorkomen dat het terug viel. Dieper en dieper gleed hij bij haar naar binnen en sloot zijn ogen van genot. Zelfs onder narcose was deze vrouw in staat hem gek te maken met haar mond.
Langzaam trok hij zich terug en gleed van het bed af. Hij schoof haar handen onder haar billen en trok haar naar de rand van het bed.
Zijn vingers gleden haar vagina in, trokken de lippen uit elkaar en stak zijn tong naar binnen. Ze was heerlijk...Simon liet zijn hele hand bij haar naar binnen glijden. Hij hijgde opgewonden dat dit geluk hem ten deel was gevallen. Haar heerlijke geur overweldigde hem. Haar kut spande zich als een vuist om zijn hand heen. Verbijsterd realiseerde Simon dat ondanks de narcose haar lichaam op hem reageerde.
Zweet druppelde op zijn voorhoofd en snel keek hij op de klok. Shit...half vijf. Hij had niet veel tijd meer.
Hij pakte zijn pik en gleed ermee over haar sappige kutje. Langzaam maar zeker duwde hij bij haar binnen. Tot zijn schrik kreunde ze en knipperde met haar ogen.
Doodstil bleef hij staan, zijn penis heet en kloppend in haar begraven.
Tien over half...hij moest opschieten. Simon durfde er niet aan te denken wat er zou gebeuren als ze eerder uit de narcose kwam.
Hij lachte grimmig. Dit maakte het ook spannend voor hem. Wat was het leven waard als hij niet af en toe het randje opzocht.
Zijn handen gleden onder haar billen en in uiterste concentratie schoof hij zijn pik in de volle lengte bij haar naar binnen. Hij begon hard en snel te stoten. Het was zo waanzinnig lekker dat hij zijn ogen sloot en zich liet meevoeren op golven van genot.
Haar kutje knelde om zijn penis en hij voelde dat een gigantisch orgasme zich opbouwde. Steeds sneller stootte hij in haar, zijn heupen kletsten tegen haar kont en hij gromde en vloekte toen hij het orgasme voelde opborrelen.
Hij gooide zijn hoofd achterover en sloot zijn ogen. De kamer tolde om hem heen toen hij straal na straal bij haar naar binnen schoot. Een deel liep weer naar buiten over haar benen en het bed heen. Voorzichtig trok hij zich uit haar terug. Hij moest opschieten nu, maar Jezus...wat was dat lekker.
Nu was het zaak om de boel op orde te maken. Een snelle blik op de klok leerde hem dat hij nog acht minuten had. Met een gevoel van spijt stopte hij zijn nu slappe pik terug. Hij had hem graag nog even in haar mond gehangen maar de tijd daarvoor ontbrak.
Snel pakte hij het bakje dat hij had klaar gezet met daarin het washandje en handdoek en waste zorgvuldig haar benen en vagina. Haar zachte krulletjes waren net zo donker als haar lange haar, Ze beschermden haar vrouwelijkheid maar Simon had haar vochtige hitte gevoeld. Zijn pik begon weer te groeien. Jezus...hij schudde zijn hoofd en trok haar snel het operatiehemd aan.
Voorzichtig tilde hij haar op en positioneerde haar op het bed met haar hoofd op het kussen. Met trillende handen waaierde hij haar lange haar op het kussen.
Fluitend liet hij zijn adem ontsnappen. Perfect.
Snel draaide hij de deur van het slot en verliet de recovery. Eenmaal op het toilet haalde hij diep adem en liet de opgebouwde spanning van zich af glijden.
Hij leunde met zijn voorhoofd tegen de koele deur. Het was tijd voor de laatste akte.
Simon opende de deur en keek om het randje heen.
‘Ah...u bent wakker. ‘
Hij liep naar het bed en boog zich over haar heen.’Wilt u een sapje? ‘
‘Alstublieft,’zei ze op slaperige toon. Ze opende haar ogen en keek om zich heen.
Simon hielp haar in zittende positie en gaf de beker.
Gulzig dronk Anna de beker leeg. Haar mond leek ruw en droog maar dat kon nog komen van de narcose.
Simon haalde het bed van de rem en glimlachte haar toe.
‘Ik ga u naar uw kamer terug brengen, mevrouw. Kan ik verder iets voor u doen? ‘
Ze keek naar hem op met haar prachtige ogen en schonk hem een stralende glimlach.
‘Nee, dank u. ‘
Simon opende de deur en reed voorzichtig het bed de gang op. Nog twee uurtjes en dan zat zijn dienst erop.
 
Noot van de schrijver: Ik heb geen behoefte aan feedback
WAARDERING
HITS
437
AANGEPAST: 05-04-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
06.04.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ik ben het met Eric eens dat fantasie onbegrensd moet zijn. Ik vraag mij alleen oprecht af wie van jouw lezers/fans opgewonden raakt van het feit dat een weerloze vrouw in een ziekenhuisbed door een sick fuck te grazen wordt genomen.
Ik heb wel even smakelijk kunnen lachen om de volgende zin: 'hij grijsde toen hij haar borsten omvatte'
Als je toch gaat doordouwen lees dan eens American Psycho van Brt Easton Ellis!

Ach, ik lees dat ik geen feedback mag geven. Helaas heb ik al op verzenden gedrukt.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
06.04.21
Graag je feedback a.u.b.:
Niet opgeven. Doordouwen. Op dat gebied is de fantasie onbegrensd.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig