SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

216

AANGEPAST:

22 december 2021

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Geef s.v.p. alleen 5 sterren als het werk perfect is en jij geen verbeteringsmogelijkheden ziet. Schrijvers stellen jouw tips en opmerkingen vooral op prijs.
23.12.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ik snap je punt en sommige reclames zijn ook belachelijk maar het gaat reclamemakers erom dat je hun product/bedrijf onthoudt… en dat doe je blijkbaar wel dus hun doel is behaald. Ik vind het echter geen verhaal maar meer een column die wat scherper had mogen zijn of met wat humor of iets dergelijks.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ans Verdel 23.12.21
    Ik snap je punt en sommige reclames zijn ook belachelijk maar het gaat reclamemakers erom dat je hun product/bedrijf onthoudt… en dat doe je blijkbaar wel dus hun doel is behaald. Ik vind het echter geen verhaal maar meer een column die wat scherper had mogen zijn of met wat humor of iets dergelijks.
23.12.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ik snap je punt en sommige reclames zijn ook belachelijk maar het gaat reclamemakers erom dat je hun product/bedrijf onthoudt… en dat doe je blijkbaar wel dus hun doel is behaald. Ik vind het echter geen verhaal maar meer een column die wat scherper had mogen zijn of met wat humor of iets dergelijks.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
22.12.21
Graag je feedback a.u.b.:
Misschien ben ik hier een advocaat van de duivel maar dít is de reden. Publiciteit levert herkenning en levert omzet op.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ans Verdel 22.12.21
    Je zult gelijk hebben denk ik Louisa, Ik denk juist :bij zo’n club wil ik niet bijhoren maar dat is wat het bij mij oproept
22.12.21
Graag je feedback a.u.b.:
Misschien ben ik hier een advocaat van de duivel maar dít is de reden. Publiciteit levert herkenning en levert omzet op.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ans Verdel 22.12.21
    Je zult gelijk hebben denk ik Louisa, Ik denk juist :bij zo’n club wil ik niet bijhoren maar dat is wat het bij mij oproept
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.