Voor schrijvers, door schrijvers
965 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

625 Hits

Publicatie op:
Pur Natur

Dat je voor cosmetische ingrepen het best bij Duitse artsen terecht kon, dat wist Elly ook. Wat een geluk dat de beroemdste plastisch-chirurg overal in Nederland filialen geopend had! Een lang bestaande wens kon nu in vervulling gaan.

Elly keek nog maar met weinig genoegen in de spiegel. De dunne lippen had ze altijd al maar met die frons tussen haar wenkbrauwen zag ze er echt als een haaibaai uit. En dat terwijl ze zo lief van karakter was! De drang om er iets aan ’te laten doen’ werd steeds sterker.

Toen Elly op het grote parkeerterrein uit haar Smart stapte, trof de lokatie haar wel als wat vreemd, maar goed. Het ging om de kwaliteit van de behandeling, niet om de ligging van de kliniek. Aan het eind van het grote magazijn (wat was het hier druk!) vond ze de ingang. Voor ze het wist lag ze op de behandelstoel (die Duitsers wisten van aanpakken!) en deed Herr Doktor een eerste greep in de instrumenten.

’Dies ist das Ideal für die Lippen, Fraülein,’ sprak de witgejaste chirurg. ‘Ein richtiges Naturprodukt. Pur!’
Elly schrok van de grote spuit maar zag er tot haar geruststelling inderdaad in grote letters ’Pur’ op staan. Ze sloot haar ogen.

Een paar uur later was ze klaar. Terwijl ze naar haar auto liep voelde ze de fillers al hard worden. Geweldig, dacht ze en keek bewonderend naar het visitekaartje dat ze meegekregen had. ’Doktor Hornbach’ stond erop. ’Unser Kur ist Pur!’


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Pur Natur"

20.06.20
Feedback schrijfkwaliteit
Ook dit weer.. Geweldig haha
  • Tevredenheid over de schrijfkwaliteit
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Kakkerlak (337) Martin Reekers 19-04-2020

    Kakkerlak had het zwaar. Ze was tot de overtuiging gekomen dat ze een fors imagoprobleem had. Ze werd met voeten getreden. Letterlijk! Overal waar ze haar gezicht liet zien probeerde men haar dood...

    Lees meer: Kakkerlak