SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Petra

Publicatie: 20.06.2021 | Jane Doo

Jonathan zijn hoofd kwam met een ruk overeind toen hij knikkebollend met zijn voorhoofd het stuur had geraakt. Verdomme...de zware bus slingerde over de weg. De bebossing langs de snelweg, fel verlicht door de koplampen kwam razendsnel dichterbij. Adrenaline stroomde door zijn bloed toen hij vloekend probeerde te corrigeren. Zijn handen klemden zich stevig om het stuur. Jonathan schreeuwde van angst toen de bus zich in de struiken boorde en banden gierend in het zand maalden. Hij trapte uit alle macht op de rem en zette zich schrap voor de botsing die onvermijdelijk moest volgen. Het zware geroffel dat hij hoorde was het geluid van zijn eigen hart dat uit zijn borstkas dreigde te springen. Als een bokkend paard ploegde hij door tientallen meters bos. Opeens sloeg de motor af en met een schurend geluid dat Jonathan door merg en been ging kwam hij na een paar meter tot stilstand. In de doodse stilte die volgde klonk alleen het tikken van de afkoelende motor. Jonathan trilde over zijn hele lichaam en dankte in een schietgebedje dat het goed met hem was afgelopen. Hijgend lukte het hem zijn portier te openen en uit te stappen. Hij keek naar het spoor van afgerukte takken en bladeren dat zijn wildemans rit markeerde. Jonathan leunde tegen de zijkant en voelde dat langzaam zijn hartslag terug kwam op een normaal niveau. Zweet parelde op zijn voorhoofd en zijn handen waren klam.

Hij zag dat hij geluk had gehad. De bus was evenwijdig aan de snelweg van de weg geraakt. Enkele meters bij hem vandaan glinsterde het zwarte asfalt.

Wankelend liep hij naar de voorkant tot hij plotseling in shocktoestand aan de grond stond genageld en zijn hart weer op hol sloeg. Gevangen in het licht van de koplampen zag hij twee benen uit de struiken steken.

Hij zou toch niet, nee...gelijk verwierp hij die gedachte.

Hoe groot was de kans dat hij in het holst van de nacht op een verlaten stuk snelweg iemand had aangereden. Nihil.

Maar toch.

Hij kwam bij zinnen en deed een paar stappen naar voren. Jonathan fronste zijn wenkbrauwen. Geen bloed. Uiterst voorzichtig legde hij een hand op het been en een koude rilling liep over zijn rug.

Het leek wel alsof.

Jonathan lachte gespannen,stapte de struiken in en trok het lichaam tevoorschijn. Zijn gespannen gelach ging over in een hoog kakelend geluid.

Het was een naakte vrouw. Een verdomde sekspop. Van alle mensen op de wereld moest juist Jonathan Voortman een sekspop in de struiken vinden.

 

De garagedeur rolde soepel over zijn lagers en voorzichtig reed Jonathan naar binnen.

Kwart voor drie. Maar zijn vermoeidheid was met de vondst van de pop op slag verdwenen.

Over de hele zijkant van zijn bedrijfsbus liep een diepe kras waarvoor hij naar de garage moest. Verder was die er wonder boven wonder ook goed van afgekomen.

Snel liep hij om erom heen, opende de achterklep en trok de pop naar zich toe. Fluitend liet hij zijn adem ontsnappen. De pop was , hoewel vies en op sommige plekken licht gehavend in perfecte conditie. Lang zwart haar golfde over de schouders. Ze was atletisch gebouwd en slank. Twee tieten staken trots vooruit en de donkerbruine tepels waren vol zoete beloftes. Jonathan zijn blik gleed omlaag over haar platte buik naar haar kutje.

Haar grote bruine ogen staarden naar het plafond toen hij zijn handen op haar heupen legde , haar huid streelde en haar borsten omvatte.

Het was ongelooflijk. Hij masseerde de tepels en voelde hoe zijn pik stijf werd in zijn broek. Jonathan had er geen verstand van, maar deze pop moest zeker honderden euro’s kosten. Waarom iemand zo’n pop in de struiken zou gooien?

Het was gestoord. Naar adem happend liet hij zijn broek zakken en nam zijn pik in zijn hand. Een jarenlang oud verlangen borrelde omhoog. Tot zijn grote frustratie had Marjan altijd geweigerd zich te laten neuken in haar kont.

Jonathan hield zijn adem in, met trillende handen draaide hij de pop om. zodat haar kont uitnodigend naar hem toe stak. Zijn vingers gleden over haar bilspleet en speelden met de anus. Brandend verlangen breidde zich uit in zijn lichaam.

Het was een gekke gedachte dat hij altijd seks had met Marjan en nu met een pop. Maar...zijn pik was pijnlijk stijf, keihard en dik.

Trillend van verlangen zette hij de stompe eikel van zijn pik tegen de aars, grommend omvatte hij haar heupen en ramde zijn pik naar binnen.

Dit was gewoon seks, ruige nietsontziende seks. De aars van de pop omvatte zijn pik als een ijzeren vuist.

Zweet stond op zijn voorhoofd. Hij voelde dat hij ging klaarkomen en snel hield hij het tempo even in. Jonathan wilde dat moment zo lang mogelijk rekken. Het klaarkomen zo lang mogelijk uitstellen. Toch begon hij sneller te neuken, zijn hartslag versnelde. God, hij kon het niet langer meer houden.

Genot overspoelde hem en kreunend stootte hij sneller en dieper totdat hij zaad voelde opborrelen. Zijn spieren trokken samen toen hij straal na straal naar binnen spoot en uiteindelijk uitgeput over de pop heen viel.

Hij kon zich niet herinneren wanneer hij bij Marjan zo heerlijk was klaargekomen.

Met tegenzin trok hij zijn nu slappe pik eruit en zocht iets om hem schoon te maken.

Op een plank stond een keukenrol. Snel trok hij er een paar vellen af en dacht onder het schoonmaken snel na over hoe nu verder.

Marjan mocht de pop nooit zien. Dat zou het eind van hun huwelijk betekenen.

Ze was niet zo ruimdenkend en toegeeflijk als hij en ze zou hem nooit de kans geven het uit te leggen.

Maar waar liet hij zo snel een sekspop van zeker 1 meter 80 op een plek waar hij niet opviel en waar Marjan niets kon vermoeden.

Er zat maar één ding op. Snel schoof hij gereedschap heen en weer , schoof de pop terug en legde er een plaid overheen die als een vod in een hoek lag.

Marjan nam nooit de bus. Ze had voor haar werk haar eigen auto.

Snel inspecteerde hij zijn werk. Voor zolang moest het maar even.

Met een gevoel van spijt liep hij naar boven. Hij had nog veel meer met de pop willen doen en vervuld van heimelijke verlangens liep Jonathan naar de slaapkamer.

 

 

 

‘Je ziet eruit als een zombie. Waar kwam je vannacht in godsnaam zo laat vandaan? ‘
Anita van vijf sloeg met haar lepel in de kom met cornflakes waardoor de melk over de tafel heen spatte.

Marjan keek hun dochtertje doordringend aan, pakte een bruin bolletje en sneed die open.

Jonathan wreef met zijn knokkels over zijn ogen en maakte een verontschuldigend gebaar.

’Klus die uit de hand liep en onderweg naar huis viel ik bijna in slaap. ‘

Marjan stopte het smeren van haar bolletje en keek hem onderzoekend aan. Er verscheen een bezorgde uitdrukking op haar gezicht.

‘Is er niets gebeurt met jou of met de bus? ‘

Jonathan zijn mondhoeken kwamen omlaag. ‘Stuk van de berm omgeploegd. Schade over de hele zijkant. Moet ik voor na de garage, maar op zich kan ik er nog wel mee doorrijden. Ik heb geluk gehad. ‘

‘Papa is een zombie, ‘ kraaide Anita en propte een lepelvol cornflakes in haar mond.

Gapend schonk Jonathan zijn mok vol met dampende koffie en keek Anita boos aan.

’Houd je rustig, mijn kop bonst uit elkaar. ‘

Gillend rende het meisje van tafel af en verdween naar boven.

‘Leuk als je bij de klanten komt voorrijden met de bus, ‘ zei Marjan schamper.

Ze veegde de kruimels van haar mond en keek op haar horloge.

‘Anita, ‘ riep ze naar boven. ‘Kom, je moet naar school. ‘

Met veel lawaai kwam ze de trap af rennen met haar tas bij zich.’Ik ben er al,mama. ‘

Snel maakte ze de schaal cornflakes leeg en schoof de schaal naar het midden van de tafel.

‘Ik ben klaar met eten. ‘

Marjan schoof haar stoel naar achteren.’Heb je een klus vandaag? ‘

Jonathan schudde zijn hoofd. ‘Ik ga de bus opruimen. Door de klap is alle gereedschap door elkaar gegaan. ‘

Snel drukte ze een kus op zijn hoofd.’Nou, zie ik je vanmiddag. Nu je vandaag toch thuis bent, vergeet niet eind van de dag je dochter van school te halen. ‘

De weinige uren slaap begonnen Jonathan op te breken,hij sloot zijn ogen en legde zijn hoofd op tafel.

‘Komt goed, ik zal het niet vergeten. Werk ze.’

Een paar minuten later viel de voordeur dicht.

Het enige geluid dat was te horen was het zachte gesnurk van Jonathan.

 

 

Hij zag er nog steeds niet uit maar de paar uur slaap had hem goed gedaan. Jonathan schudde zich af, plensde wat water in zijn gezicht en betrapte zich erop dat zijn gedachten gelijk bij de pop waren.

Zijn pik hing al half stijf tussen zijn benen. Er zou niet veel voor nodig zijn om hem net zo hard te krijgen als gisternacht.

Snel trok hij alles omhoog en liep naar beneden.

Hij schrok toen hij de zijkant van de bus zag. Het leek wel alsof een voorhistorisch beest zijn klauwen in de bus had gezet. Gisternacht had hij niet door gehad hoe groot de schade was. Zijn maag trok samen als hij eraan dacht wat deze ellende hem ging kosten. Als zelfstandig klusser had hij werk genoeg, maar zulke uitgaven kwamen altijd slecht uit.

Hij keek op zijn horloge. Nog een uur en een kwartier voor hij Anita van school moest halen. Zacht voor zich uit fluitend liep hij naar de wasbak in de hoek van de garage en maakte een sopje.

Van buiten klonk gedempt het geluid van verkeer en schreeuwende mensen door.

Jonathan opende de deur en zag dat alles nog precies was zoals hij het had achtergelaten. Met ingehouden adem trok hij de plaid naar zich toe, vouwde hem op en legde die naast zich neer. Vervolgens trok hij de pop aan de enkels naar zich toe.

‘Petra, ‘fluisterde hij, ‘zo noem ik je. ‘

Met een glimlach om zijn lippen begon hij aan het karwei de pop schoon te maken en een kwartier later overzag hij tevreden zijn werk.

In de veilige geborgenheid van de garage trok hij haar benen uit elkaar en bestudeerde haar kutje. Jonathan perste zijn lippen op elkaar. Petra kon zijn dromen waar maken, maar aan de andere kant was hij teleurgesteld door haar passiviteit. Als hij neukte met Marjan liet hij haar alle hoeken van de kamer zien.

Dan had hij warm vlees in zijn handen en kreunde ze als hij bij haar binnendrong.

Hij ritste zijn broek open,nam zijn pik eruit en liet die over haar kunstmatige lippen glijden.

Eigenlijk was zijn enthousiasme al behoorlijk getaand en nu het tot hem doordrong dat de pop nooit de plaats van een echte vrouw in zou kunnen nemen begon hij te bedenken hoe hij er vanaf kon komen.

In zijn hoofd rijpte al een plan, maar voor het zover was kon hij haar nog wel een keer goed neuken.

 

 

‘He, meisje, sta je hier nog? ‘

Anita keek op naar de juf. Net iets te blij dat ze haar zag.

‘Papa komt me ophalen, maar...’

Juf Gerda keek de weg af en vervolgens op haar horloge.’Hij is je vast vergeten. ‘

Ze bukte zodat haar gezicht op dezelfde hoogte kwam als Anita en glimlachte bemoedigend.

‘Weet je het telefoonnummer van je papa? ‘

Tranen vulden de ogen van Anita en haar lip begon te trillen.’Nee. ‘

Gerda balanceerde op de ballen van haar voeten en dacht na. Naar binnen gaan en het telefoonnummer opzoeken had ze ook geen zin in. Ze wist waar Anita woonde, sterker nog ze kwam er langs.

‘Weet je wat we doen? Jij gaat bij mij achterop de fiets en ik breng je naar huis. ‘

Blij klapte Anita in haar handen en liep achter de juf aan naar de fietsenstalling.

 

 

Jonathan trok zich met een ploppend geluid terug uit haar kut, draaide haar om en duwde zijn vinger tot aan de knokkel in haar aars. Hij had de werkbank leeg gemaakt en Petra daarop neergelegd. Hij zoog zijn adem naar binnen en verbeelde zich dat hij Marjan op haar knieën dwong en dat ze kronkelde van wellust.

Een duistere stem in zijn hoofd zei hem dat Marjan ernaar verlangde. Ruw trok hij Petra haar hoofd aan haar lange haren naar achteren en ramde zijn pik in haar kont.

‘Schreeuwen, kreng, ‘

Hij voelde zich ongelooflijk opgewonden bij het idee dat Marjan dit alles ging meemaken. Afgelopen met dat standaard neukpartijtje waar ze schijnbaar het patent op leek te hebben. Ze zou de nieuwe Jonathan meemaken.

Jonathan ging zo op in zijn fantasieën dat hij niet hoorde dat de voordeur openging en aarzelende voetstappen de trap af kwamen.

‘Mijnheer Voortman, ik ben Gerda Lagerweij van school. Ik heb uw dochter...’

Ze opende de garagedeur en deed een stap in zijn richting. In een fractie van een seconde registreerden haar hersenen de situatie en trok het bloed weg uit haar gezicht. Ze zag hoe de stijve pik langzaam uit de pop gleed en de verbijsterde uitdrukking op het bleke gezicht van de man. Gerda schreeuwde, wankelde achteruit en struikelde over een gereedschapskist. Probeerde met zwaaiende armen haar evenwicht te bewaren maar dat mislukte jammerlijk.

Haar overlevingsdrang stond haar niet toe flauw te vallen maar toen haar hoofd de harde betonnen vloer raakte en ze bloed rook zakte ze weg in een diepe duisternis.

 

Jonathan zijn ogen werden groot en zijn maag trok samen. Een golf van opwinding maakte zich van hem meester. Mijn God...de vrouw lag op de grond , haar jurk was omhoog gekropen en onthulde een bloot been.

Zijn mond voelde kurkdroog aan toen de stem in zijn hoofd gelijk met de adrenaline door zijn lichaam stroomde. Warm en kruiperig. Je wil haar...ze ligt voor je klaar.

Hij likte zijn droge lippen en angst, verwarring en wellust streden om voorrang.

Jonathan probeerde wanhopig om moed te verzamelen voor wat hij van plan was.

De bloedplas onder haar hoofd werd langzaam groter. Hij moest hulp gaan halen voor haar, voordat het te laat was.

‘Nee. ‘schreeuwde hij.

Jonathan rukte zich los van de duisternis en trok zijn telefoon uit zijn zak.

 

 

Gebroken sloot hij zijn bus af en leunde tegen de zijkant. Hij was lang geleden gestopt met roken, maar nu smachtte hij naar een sigaret. Eindelijk was zijn hoofd tot rust gekomen.

Gerda was opgehaald door een ambulance en wist zich van het hele gebeuren niets meer te herinneren. Anita was boven gebleven en had er niets van meegekregen, alleen dat haar juf in de garage een ongelukje had gehad.

En tot slot had hij voordat Marjan thuis was gekomen de pop in plastic gewikkeld, in de bus geschoven en naar een nabijgelegen bouwplaats gereden.

Met behulp van zijn gereedschap had hij het hek geforceerd, de bus achteruit de verlaten bouwplaats op gereden en de pop in een bouwput gegooid.

Met gemengde gevoelens zag hij Petra wegzakken in de kille,vochtige aarde. Na er nog een laatste blik op te hebben geworpen reed hij het terrein af, sloot het hek zo goed als mogelijk was en maakte dat hij wegkwam.

 

‘Het leek me beter om je eerst te waarschuwen voordat de mannen komen. ‘

Bergsma keek met groeiend afgrijzen naar de grote plastic zak waar zijn voorman voorzichtig een stuk vanaf had getrokken.

‘Het is een vrouw,baas. Ik denk dat ze dood is. ‘

Bergsma haalde zijn hand door zijn haar. Het leek alsof een ijskoude deken over zijn schouders werd gelegd.

De vrouw keek hem aan met starre, bruine ogen en hij voelde zich misselijk worden.

Zijn voorman keek omhoog vanuit de bouwput . Hij was lijkbleek.

‘Wat doen we, baas. Waarschuwen we de politie? ‘

Bergsma zei niets. Hij wist zeker dat dit beeld nog dagenlang zou blijven hangen op zijn netvlies.

‘Godverdomme. ‘

Zijn voorman klopte het zand en modder van zijn broek en klom de put uit.

Bergsma wreef twee handen over zijn gezicht en probeerde zijn gedachten op een rijtje te krijgen. Als de politie kwam werd zijn bouwplaats een plaats delict en kon er niet meer worden gewerkt.

In zijn hoofd was hij aan het rekenen wat het ging kosten als het werk werd stil gelegd.

Raymond nam zijn gele helm af. ‘Ik schrok me kapot, baas, toen ik het zag. Het leek me beter om je eerst te bellen voordat...’

Zijn stem stierf weg toen hij in de put keek.’We kunnen haar niet zo laten liggen. ‘

Bergsma keek hem aan en zijn ogen waren zo hard als steen.’Haal de cementwagen en stort de put vol, Raymond. Schiet op. ‘

‘Maar baas...’

Bergsma zwaaide een vinger voor zijn neus en keek hem dreigend aan.’Heb jij enig idee wat er gebeurt als we dit bekend maken, Die klootzakken zetten alles af en ik moet mijn mensen naar huis sturen. Dat kan dagen duren, misschien wel een hele week. ‘

Raymond keek hem ongemakkelijk aan en krabde aan zijn neus.’Ik weet het niet,baas. Als het ooit boven water komt,ben ik ook schuldig. ‘

Bergsma trok hem met een plotselinge ruk aan zijn blouse naar zich toe. Zijn gezicht was bleek van woede.

‘Dan kunnen we er maar beter voor zorgen dat het nooit bekend wordt, niet? ‘

Zijn speeksel spetterde in Raymond zijn gezicht. Raymond keek hem een ogenblik strak aan, draaide zich toen op zijn hakken om en beende weg.

‘Doe het zelf maar,baas. Ik wil hier niet bij betrokken raken.‘

Woest gooide Bergsma zijn armen in de lucht.’Prima,je verneukt me. Oké, ik doe het zelf wel. ‘

Tien minuten later kondigden sirenes de komst van de politie aan.

 

 

Ze stonden aan de rand van de bouwput. Drie mannen en een vrouw keken naar twee agenten die bezig waren het plastic te verwijderen.

‘Het is een pop. Een verdomde sekspop. ‘

Sanders grinnikte en keek naar zijn collega.’Nou, dat is een fait accompli...of zoiets. ‘

Anna, rechercheur met tien dienstjaren wendde haar blik af van de bouwput en glimlachte.

‘Tsjonge, Sanders, Nog meer geniale invallen. ‘

De man knipoogde naar zijn collega.

‘Heb je zin in een triootje? ‘

Anna zuchtte diep en keek ze meewarig aan.

‘Jullie mannen zijn walgelijk. ‘

Ze draaide zich om en met de handen in de zakken gestoken liep ze naar de patrouillewagen.

 

 

 

EINDE

WAARDERING

HITS:

504

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
22.06.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Een eigen stijl en specifieke inhoud. Je steekt letterlijk boven de rest uit.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.