Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 
Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan en verwijderen we! Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Ga s.v.p. naar het overzicht van deze schrijfactiviteit om ook jouw verhaal/gedicht toe te voegen.

241 Hits

Publicatie op:
Panaceetamol

Hij kamt zijn haar voordat hij onder de douche gaat, komt drijfnat thuis omdat hij het zonde vindt als zijn nieuwe paraplu nat wordt. Op zijn visitekaartje staat hoe hij niet heet en welke functies hij niet bekleedt, want hij houdt van privacy.

Afwassen doen ze voor het eten, zodat ze op tijd klaarzitten met hun koffie verkeerd voor ‘Slechte Tijden, Goede Tijden’. Als de hond thuiskomt van zijn avondwandeling maakt hij alleen een ommetje; het is absurd om een lege hond uit te laten. Het rolgordijn gaat nooit omhoog, ’s avonds moet het toch weer naar beneden.

Zijn vrouw slikt dagelijks panaceetamol. Het werkt, want ze heeft nooit hoofdpijn. Erectiestoornissen heeft hij niet dus kan hij gerust placebo-viagratabletten nemen.


Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Panaceetamol"

© Han Maas
11.09.20
Feedback:
Goeie Han, leuk verhaal!
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
11.09.20
Feedback:
Wat een leven zo, Han. We're running towards nothing, zeg ik altijd maar. Mooi.
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

In elke boekenwinkel: