1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  970 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Oude liefde

Publicatie op : 22-01-2021

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Oude liefde

260 Hits.
Bevat 18+ inhoud
 
 
April 2010
 
Ik staar voor me uit in machteloze woede en verdriet. Tranen biggelen over mijn wangen. Mijn vingers krommen zich vertwijfeld. Harde wind blaast de haren uit mijn gezicht en snijd mijn adem af. Hoe moet ik nu alleen verder...
Door een waas van tranen zie ik de auto de hoek omgaan. Een hand zwaait nog door het achterraam. Snikkend verliest ik de controle over mijn spieren en als een ellendig hoopje mens zak ik elkaar...
Mijn naam is Karin Overweg en ik heb net afscheid genomen van mijn beste vriendin.
 
Augustus 2019
 
De scholen vibreren van de energie. Gangen en lokalen stromen vol met scholieren van wie de vakantie er weer op zit.
Ik kan met moeite een plaatsje vinden om mijn autootje te parkeren. Terwijl scholieren en collega's zich langs mij heen haasten kijk ik mezelf aan in het spiegeltje en veeg een eigenwijze lok haar voor mijn ogen weg.
Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat de vakantie begon. De weken vliegen voorbij en tien dagen op Rhodos zijn om voor je het weet.
Met lichte weemoed denk ik terug aan de paar avonden die ik heb doorgebracht met Rico. Een glimlach glijd over mijn lippen als ik denk aan alle moeite die hij zich heeft getroost om me in zijn bed te krijgen. Zijn glanzende ogen als ik op het strand naar hem toe kwam in mijn bikini. Uiteindelijk, de nacht voor ik vertrek geef ik hem zijn zin. Het is gelukkig even snel voorbij als mijn vakantie. Hij heeft nooit doorgehad dat ik meer geïnteresseerd ben in het andere geslacht.
Met een diepe zucht pak ik mijn tas en open het portier. Het normale leven als docent Nederlands staat weer op het punt te beginnen.
Vier uur later voel ik me moe en uitgeblust en moet nog de hele middag. Onbegrijpelijk wat een impact het heeft weer aan het werk te gaan. De pauzebel rinkelt en lusteloos zoek ik me door de drukte heen een weg naar de koffiekamer.
Het gelach en geroezemoes komt mij al tegemoet. Het is redelijk vol als ik binnenkom. Ik glimlach naar een paar collega's en ga in een hoekje zitten met mijn beker koffie en trommeltje.
Afwezig neem ik een hap van mijn broodje. Langzaam malen mijn kaken het weg en merk niet dat iemand naast me komt zitten.
Opeens hoor ik de stem waarvan ik had gedacht die nooit meer te horen.
'Karin Overweg, ongelooflijk. '
Mijn hart bonst als een razende in mijn borstkas en mijn adem stokt. Die stem...
Herinneringen duikelen over elkaar heen en vechten om voorrang.
'Hoe...? '
Ik adem diep in voordat ik mezelf dwing opzij te kijken. Ouder geworden maar nog steeds razend knap en aantrekkelijk. De herinnering aan het beeld van de wegrijdende auto met de zwaaiende hand dringt zich aan me op. Mirjam Dekker is terug na acht jaar.
 
Ik sta in de deuropening en kijk met ingehouden adem naar de vrouw die achter het bureau zit. Mijn God...wat heb ik haar gemist.
Het liefst haal ik Mirjam nu vanachter het bureau vandaan en overlaad haar met kussen en strelingen. Ik glimlach aarzelend en doe een paar stappen dichterbij zodat ze zich bewust word van mijn aanwezigheid.
Ze kijkt op van haar werk en een glimlach glijd over haar gezicht.
'Hai Karin, zo snel had ik je niet verwacht. '
Mijn hart bonst zo luid dat Mirjam het wel moet horen. 'Na al die jaren.'
Mirjam haalt haar schouders op en slaat de map dicht. Ze staat niet op om mij te begroeten wat me een steek van pijn bezorgd.
'Het lijkt alsof ik droom, 'zeg ik. 'Na al die jaren zijn we weer bij elkaar. '
Ik slik nerveus en mijn ogen glijden over Mirjam heen. Lang, knap en gekleed volgens de laatste mode. Een sterke zelfstandige vrouw met een eigen wil.
'Heb je nadat je weg was..nog wel eens aan ons gedacht? '
Ik sta nu zo dichtbij dat ik haar parfum kan opsnuiven. Een sterke opwindende geur. Wat had ik graag mijn gezicht in haar haren gestoken en er een kus op gedrukt.
Ze aarzelt en kijkt strak voor zich uit. Er lijkt iets veranderd tussen ons.
Dan kijkt ze mij aan.
'Ik ben getrouwd, Karin , 'zegt ze zacht, 'Ik heb een lieve man. '
Ze aarzelt en knijpt even haar lippen op elkaar.' Ik … ik had nooit verwacht jou hier aan te treffen. '
Ik haal mijn schouders op.'Ik ben hier blijven wonen, 'zeg ik eenvoudig. 'Gestudeerd en hard gewerkt om dit te bereiken, '
Er valt een korte stilte.
'En jij bent nooit uit mijn gedachten geweest. 'flap ik eruit.
Mijn lichaam is warm en de adrenaline raast door me heen. Het verlangen om haar in mijn armen te nemen is overweldigend. Ik buig me naar Mirjam toe zodat er nog een paar centimeter tussen onze gezichten zitten en druk dan een kus op haar voorhoofd, dring met mijn tong bij haar naar binnen. Ze duwt me weg.
'Karin, 'zegt ze afwerend.' Die tijd is voorbij. '
Mijn wangen gloeien en verbijsterd staar ik haar aan. Dan sla ik mijn armen om haar heen.
'Na al die jaren heb ik je weer terug en nu wil ik verdomme genieten van iedere minuut, 'murmel ik met hese stem. 'Kan me niet schelen dat we op school zijn. '
Mijn hand glijd tussen haar benen,op zoek naar de bekende vochtige warmte.
Het lukt Mirjam op te staan en met pijn en moeite moet ik haar los laten.
'Wat is dit verdomme? '
In de ogen van Mirjam blinken kleine vonkjes van woede.'Wat is gebeurt ligt achter ons,' snauwt ze. Ze schikt haar kleren, haalt dan adem en kijkt me aan.
'Probeer het te begrijpen, Karin. Ik ben getrouwd. Zoek iemand anders om mee in bed te duiken. '
Gefrustreerd doe ik een paar stappen achteruit. Haar woorden knagen aan me, komen aan als een mokerslag.
Tranen schieten in mijn ogen als de volle omvang ervan tot me doordringt.
Even worden haar ogen zachter en haar vinger glijdt onder mijn kin, duwt hem omhoog.
'Ik ben niet meer verliefd op je, Karin. Houd de herinnering aan vroeger vast, want meer dan dat wordt het niet. Laat me vanaf nu met rust en leef je eigen leven. '
In mijn boosheid struikel ik over de woorden die ik wil zeggen maar niet kan vinden.
Dan draai ik me om en loop het lokaal uit.
Alleen nog de herinneringen...
 
Ik vlucht weg, de school uit...weg van Mirjam. Al rennend bereik ik mijn auto, smijt mijn tas op de stoel naast me en rijd met piepende banden weg.
Gelukkig is iedereen al naar huis. Woede,teleurstelling en frustratie wisselen elkaar af. Met hoge snelheid rijd ik naar mijn huis en pas als ik binnen ben barst ik los in een huilbui.
Later installeer ik me met een fles wijn voor de televisie en zap alle zenders af.
Beneden gaat de bel en met een hoofd vol alcohol strompel ik naar de deur en druk op de knop. Vier verdiepingen lager gaat de deur open en een minuut later staat mijn vriendin Helene voor de deur.
Bezorgd sluit ze de deur achter zich en kijkt me scherp aan.'Wat is er met jou aan de hand? '
Ik loop voor haar uit naar de keuken en samen gaan we aan de tafel zitten. Dan komt mijn hele verhaal er met horten en stoten uit.
Halverwege staat Helene op ,gaat achter me staan en begint mijn schouders te masseren. Genietend doe ik mijn hoofd achterover, sluit mijn ogen en geef me over aan haar sterke handen.
'Dus je bent wraakzuchtig? '
'Ik ben nog steeds verliefd op haar,'antwoord ik zacht.'Ik wil haar aanraken, mijn handen op haar lichaam, haar lichaam voelen kronkelen van genot. Maar ze heeft de bodem onder mijn voeten weggeslagen, Helene. '
Ik open mijn ogen en kijk haar hulpeloos aan.'Wat moet ik doen, hoe krijg ik haar weer terug. Ze heeft me zoveel genot geschonken en liefde. Hoe krijg ik haar weer terug, Helene? '
Ik spring op van de stoel en probeer uit te leggen wat ze voor mij betekend en hoe groot de verrassing was toen ze opeens naast me zat. Gevolgd door de koude douche.
'Al is het nog maar voor één keer. 'smeek ik Helene.'Dan leg ik me erbij neer en laat haar met rust. '
Een sluwe glimlach glijdt over het gezicht van mijn vriendin.
'Ik begrijp het, lieverd... laat alles maar aan tante Helene over. '
En dan glijden haar handen omlaag.
Ik verzamel al mijn moed en bel aan. Helene heeft me verzekerd dat ze alles onder controle heeft en ik moet handelen volgens haar instructies.
Bewonderend doe ik een paar stappen achteruit en kijk omhoog.
Mirjam woont in een mooi, groot huis met een fraaie tuin eromheen.
Door het glas van de deur heen zie ik iemand aankomen en als ze mij ziet staan kijkt ze me verbaasd aan.
'Wat kom jij hier doen? '
'Oude tijden herleven, Karin. Bereid je voor op een ouderwetse middag. '
Ik hoop niet dat ze de gierende zenuwen hoort in mijn stem.
Ze lacht schamper en leunt tegen de deurpost. Ze draagt een eenvoudige spijkerbroek en een ruimvallend wit hemd. Haar volle borsten zijn duidelijk te zien.
Ik slik en schuifel met mijn voeten.'Wil je mij binnenlaten? '
Ze aarzelt.
'Uit naam van onze oude vriendschap. 'probeer ik.
Dan haalt ze haar schouders op en gaat opzij.
'Mooi huis heb je, Mirjam. '
Ik loop door naar de kamer en ga zitten op de bank.
Ze slaat haar armen over elkaar en kijkt me vorsend aan.
Ik laat me niet uit het veld slaan maar voel mijn hart tegen mijn ribben bonzen.
'Maak een beetje voort, Karin. Zo meteen komt Henk thuis en dan moet je weg zijn. '
Met een glimlach op mijn lippen pak ik de telefoon die Helene me heeft gegeven.
'Nu we het toch over Henk hebben, hij wil je iets zeggen. '
Ik toets het nummer in wat ik heb onthouden en reik hem aan.
Met een strak gezicht ritst ze het toestel uit mijn hand. Hij gaat over en opeens hoort ze de jammerende stem van een man.
'Mirjam...doe alsjeblieft wat ze van je vragen. Dit..dit mens hier is gek. Ze doet me iets aan als je niet luistert. '
De spanning maakt zijn stem hoog en angstig.
Dan klinkt opeens de stem van Helene.'Genoeg zo. Doe wat Karin wil, Mirjam. Anders loopt het slecht af met die miezert van je. Veel plezier samen. '
De ogen van Mirjam worden groot van ongeloof. De telefoon gooit ze op de bank.
'Als je denkt dat ik me laat chanteren door jou en die gestoorde vriendin van je, dan...'
Voor ze haar zin af kan maken ben ik bij haar,druk een kus op haar lippen en kijk in haar ogen.'Zoveel heb ik er voor over om ons weer bij elkaar te brengen. '
Ik zuig zacht aan haar hals en masseer haar tepels door de dunne stof van de blouse heen. Dan doe ik een stap achteruit en kijk haar aan met mijn hoofd schuin.
Vergis ik me of komt de warmte terug in haar ogen.
'Hier ben ik, 'zeg ik onderdanig en buig mijn hoofd. 'Zacht en zoet, precies zoals je me graag hebt. '
Ik maak de knoopjes van mijn jurk los die ik speciaal voor deze gelegenheid heb aangetrokken en laat hem licht ruisend van mijn schouders glijden.
Ik sta nu voor haar met alleen mijn beha en slip nog aan. Mijn mooie fraaie borsten die door de te kleine beha omhoog worden geduwd.
Een huivering loopt over mijn rug als ik mijn duimen achter de stof van mijn slipje haak en het stukje stof omlaag trek. Met de punt van mijn schoen schuif ik hem naar Mirjam. Vervolgens gooi ik mijn haar over mijn schouder en maak de haakjes van mijn beha los. De bandjes glijden langs mijn armen naar beneden. Mijn donkerbruine tepels staan stijf overeind. De beha valt op de grond en ik schop hem naar Mirjam toe,
Kwetsbaar sta ik voor haar. Langzaam zak ik op mijn knieën naar de grond en wacht met ingehouden adem.
'Net als vroeger, 'zeg ik met trillende stem.'Doe met mij wat je wil.'
Meer dan ooit verlang ik naar haar platte buik en de zachte krulletjes tussen haar dijen. Mirjam doet een stap naar voren, dan nog één tot dat ze een hand achter mijn hoofd kan leggen.
Ik kom overeind , leg mijn handen op haar billen en masseer het zachte vlees door de dunne stof van haar broek heen. Mijn vingers glijden haar slipje in en vinden haar bilspleet. Mijn maag trekt samen van de zenuwen. Eindelijk,na al die jaren zal ik haar weer naakt zien. De gedachte alleen al maakt mij nat tussen mijn benen. Ik verlang naar haar vingers die bij mij naar binnen glijden en mijn clitoris vinden.
Ik hoor haar kreunen als een van mijn vingers voorzichtig bij haar slipje naar binnen glijdt en haar anus penetreert. Mijn opwinding en vreugde stijgt. Bijna...bijna heb ik het voor elkaar. Mijn vingers liggen op de sluiting van haar broek. Ik maak hem los en trek hem omlaag. Dan vinden onze lippen elkaar en stapt ze uit haar broek. Ik merk dat ze hapt naar adem.
Dol van geluk knoop ik de knoopjes van haar blouse los.'Doe je armen omhoog. '
Ze gehoorzaamt. Dan trek ik haar beha los, neem haar in mijn armen en help haar op de bank.
In haar ogen zie ik nog de aarzeling maar ook de lust en het verlangen. Zonder mijn ogen van haar af te houden kleed ik haar helemaal uit . Even verstrakt haar lichaam onder mij, dan pakt ze me bij mijn arm en wijst naar een laag bijzet tafeltje.
'Ga op je buik liggen, met je benen gespreid langs de poten zodat ik bij je kont en je kut kan.'
Duizelig van geluk geef ik me over aan haar fantasieën.
 
Die avond stopt met piepende remmen een auto voor het huis. Een man struikelt eruit. Hij laat zijn vloekend zijn sleutels vallen, raapt ze op en opent met trillende handen de deur.
'Mirjam, 'schreeuwt hij. 'Ik ben vrijgelaten...ik ben thuis. '
Verdwaasd kijkt hij om zich heen.'Mirjam? '
In het hele huis is het donker.
'Mirjam..? '
Zijn vingers vinden een lichtknop en gelijk baad de hal in geel licht.
Verbaasd loopt hij de trap op en opent de deuren .'Mirjam..waar ben je? '
'MIRJAM!! '

EINDE.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Geboren Voor Seks
1229
Lezen?
Felix
603
Lezen?
Geboren voor seks part two
488
Lezen?