Jane Doo

Onvoorwaardelijk

© Jane Doo op 21.01.2023.

 

Let op. Dit is een verhaal voor 18+

 

Ik was net thuis uit school op mijn kamer toen moeder me riep.
Wilma, onze buurvrouw van een paar deuren verderop stond in de gang en legde uit dat ze vanavond weg moesten naar haar moeder die van de trap was gevallen. Of ik wilde oppassen.
Ze oogde vermoeid , ik had gelijk met haar te doen en zei “ja”. Bovendien was ik stiekem verliefd op haar man Steve. Als ik in bed lag fantaseerde ik dat hij het raam openschoof, bij mij in bed kroop en dingen deed waar ik elke nacht over fantaseerde. Misschien zag ik hem vanavond nog. Natuurlijk realiseerde ik me dat het altijd bij een fantasie zou blijven omdat hij nooit ook maar enige notie van me had genomen.

Die avond was ik op tijd en toen de kinderen in bed waren gestopt en ik geen zin had televisie te kijken slenterde ik door het huis, bladerde wat door boeken en draaide foto's om. Bij die van Steve bleef ik hangen, hij was knap en atletisch en keek ontspannen in de lens.
Toen ik de trap opliep had ik het idee dat de lucht om me heen zwaarder werd. Voorzichtig opende ik de deur van de slaapkamer. Mijn hart bonsde luid. Licht van de maan scheen naar binnen, wierp gele vlekken op het bed en een lichte bries deed de gordijnen bollen.
Tegen de muur stond een grote televisie met een dvd speler. Het voelde ongepast toen ik de afstandsbediening pakte en hem aandeed. Het scherm lichtte op en tot mijn verbijstering zag ik hoe Steve Wilma op bed neerlegde en hartstochtelijk begon te kussen. Gefascineerd staarde ik naar het beeld en voelde hoe zich binnen in mij iets begon te roeren. Een onbekende sensatie trok door mijn buik en de tepels van mijn borsten voelden keihard. Ik ging zo op in wat zich op het scherm afspeelde dat ik niet in de gaten had dat iemand de trap op kwam en als versteend in de deuropening bleef staan.
'Zet dat uit, alsjeblieft. '
Met een gilletje van schrik sprong ik op en liet de afstandsbediening op de grond vallen.
'Het...het spijt me, ik wilde niet. '
Ik kon wel door de grond zakken van ellende.
Soepel bukte hij zich, raapte de afstandsbediening op en keek me doordringend aan.
Onze schaduwen vielen op het bed en op dat moment smolten onze lippen samen. Tongen kronkelden in elkaar en zijn sterke armen sloegen zich om me heen. Mijn ademhaling ging gejaagd toen sterke vingers mijn jonge, stevige borsten betasten. Ik hield hem niet tegen omdat mijn hele wezen zich tot hem voelde aangetrokken. Zijn warmte trok door mijn hele lichaam heen. Toen opeens duwde hij me bruusk van zich af en deed een stap naar achteren.
'Je kan nu beter naar huis gaan, ' zei hij schor en sloeg zijn ogen neer. Zijn hand verdween in zijn zak en kwam terug met twintig euro.
'Voor het oppassen. '
Ik keek hem teleurgesteld aan, nam het aan, besefte toen dat het hierbij bleef en liet mijn schouders zakken.
'Ik breng je wel even, 'zei hij.'Het is laat geworden. '
Glimlachend legde ik een hand op zijn schouder.' Doe geen moeite. Ik woon vlakbij. '
Eigenlijk wilde ik niet bij hem weg maar wilde verdrinken in zijn aandacht. Ik voelde me als een magneet tot hem aangetrokken.
Beneden in de deuropening vroeg ik hem naar Wilma.
Hij leunde tegen de deurpost. 'Ze blijft een paar dagen bij haar moeder.'
Ik ademde de stilte in die tussen ons viel, maakte me toen met moeite van hem los en draaide me om.
'Misschien heb ik je eind van de week nog een keer nodig. '
Ik draaide mijn hoofd.'Bel me maar. '
Achter mij sloot de deur zich en ik was alleen.
Ik voelde dat er van slapen voorlopig niets zou komen. Ik fantaseerde dat ik in zijn armen lag en hij dingen met me deed waar ik alleen maar van kon dromen.
Het leek alsof ik op wolken naar huis liep.
Onder het uitkleden rook ik zijn geur in mijn kleding. Een roes van geluk trok door me heen en was zo intens dat zelfs mijn haarwortels er pijn van deden.

In bed fantaseerde ik over wat hij gedaan zou hebben als zijn gezonde verstand hem niet tegen had gehouden.
Verlangen stroomde als lava door mijn lichaam en mijn hart bonsde als een razende.
Mijn hand gleed mijn slipje in en verkende de vochtige warmte van mijn vagina. Ik zocht me een weg naar mijn clitoris, vond hem en met gesloten ogen gaf ik me over aan een wellustig gevoel dat ik nog nooit eerder zo intens had ervaren.Ik schokte en trilde, voelde dat ik een hoogtepunt naderde. Mijn ademhaling ging sneller en ik werd nog natter. Ik kreunde en smoorde mijn kreet van genot met een prop van het laken in mijn mond. Het leek alsof mijn lichaam zich losmaakte van zichzelf. Ik explodeerde in een uitbarsting van genot. Mijn billen kwamen van het bed, mijn lijf kromde zich.
Ik voelde me een hitsig konijn...kreeg geen adem meer en gaf me over een orgie van
snel op elkaar volgende orgasmes.
Uitgeteld viel ik op bed, stak mijn vingers in mijn mond en proefde mezelf. Ik had mijn hele leven nog nooit zoiets zaligs meegemaakt,
In het donker staarde ik naar het plafond, alleen met mijn gedachten en het duurde nog lang voor ik door slaap werd overmand.

Elke dag uit school liep ik langs in de hoop een glimp van hem op te vangen. In de weekenden masturbeerde ik mezelf en dacht aan Steve. Tot mijn teleurstelling zag ik Wilma al weer vrij snel zeulen met boodschappentassen en in de tuin werken. Ik durfde haar ook niet te vragen waar Steve was en of ik hem kon spreken. Daarmee leek de kans verkeken dat ik ooit meer alleen met hem kon zijn.
Onzekerheid en angst maakten zich van langzaam maar zeker van mij meester. Ik begon in mijn wanhoop zelfs absurde ideeën te verzinnen, alleen maar om met hem in contact te komen.
Onverwacht kwam toch nog mijn kans...

Sinds een week had ik Wilma zien lopen met een kleiu hondje. Op een dag toen ik uit school kwam sprong mijn hart op van vreugde. Het beest liep bij ons te snuffelen in de tuin. Snel bracht ik mijn schoolspullen naar binnen, tilde hem voorzichtig op en liep met kloppend hart langs de heg , stak over en stopte voor het huis van Wilma en Steve.
Het kleine lijfje lag warm in mijn armen en ik voelde zijn hartje kloppen. Zijn tong hing uit zijn bek en zijn staartje kwispelde.
De bel ging en in de gang zag ik een schaduw. De deur ging open. Steve stond in de opening en keek me verbaaasd aan.
'He..? '
'Jullie hondje liep bij ons in de tuin, ik dacht...'
'Kom binnen, wil je wat drinken? '
De deur viel achter me dicht .

'Hoe oud is ie? '
We zaten in de tuin en keken geamuseerd naar de capriolen van het hondje.
'Zeven weken, 'antwoordde Steve.'Het is een druktemaker. Gelukkig wordt hij niet veel groter dan hij nu is. '
Hij krabbelde het beestje op zijn kop en ik betrapte me erop dat ik die aandacht ook wilde.
'Waar is Wilma? '
'Ze is op cursus, komt eind van de middag pas thuis. '
Het onuitgesprokene hing tussen ons in. Ongemakkelijk stond hij op en gebaarde naar binnen.'Ik moet nog boodschappen halen. '
Mijn blik werd donker en ik stond ook langzaam op. Ik had niet moeten komen. Het was een dom idee geweest te denken dat hij en ik... nu stond ik zo dicht bij hem dat ik zijn heerlijke deo opsnoof. Mijn hitte moest hem omringen want hij keek me met dichtgeknepen ogen aan.
'Als je zo doorgaat kom je in de problemen, 'zei hij schor.
Ik beefde over mijn hele lichaam, het liefst wilde ik me als een drenkeling aan hem vastklampen. Alles of niets, zei ik tegen mezelf. Mijn hart bonsde als een razende en adrenaline stroomde door mijn aderen. Toen besprong ik hem en drukte mijn smachtende lippen op die van hem.
Overrompeld wankelde hij achteruit, herstelde zich en beantwoordde mijn kus rauw en nietsontziend. Hij tilde me op alsof ik een luciferhoutje was, nam me mee naar binnen en legde me ruggelings op de eettafel.
Ik keek in zijn ogen en schrok van de woeste glans erin.
Voor ik het wist lagen mijn schoenen, broek en slipje op de grond en trok Steve zijn riem los. Zijn sterke handen slopen omhoog naar mijn middel, schoven mijn blouse omhoog en haakten de beha los.
Gulzig verkende zijn warme mond elke centimeter van mijn borsten en mijn buik.
Ik wilde dat hij me opat, zich een weg door mijn vlees en spieren baande en meedogenlos bezit van me nam.
Dit ging verder dan mijn fantasie, verder dan alles wat ik me had voorgesteld. Ik voelde hoe hij bij me binnendrong en me begon te neuken.
Zijn grote handen omvatten mijn heupen, hij hijgde en steunde en bereed me als een wild beest. En ik genoot ervan, genoot van iedere minuut die hij in mij zat.
Een orgasme rolde over me heen als een vloedgolf. Ik slaakte een kreet van genot en pijn toen ik een scherpe stekende pijn in mijn buik voelde.
Steve kwam schokkend klaar in mijn lichaam, spoot me helemaal vol en viel bovenop me. Na een paar minuten die een eeuwigheid leken te duren trok hij zich uit me terug en keek verdwaasd naar het bloed en sperma op mijn been.
Hij hijgde zwaar en zijn borstkas zwoegde op en neer.
Steve schudde zijn hoofd, reikte mij de hand. Ik kwam van de tafel af
'Je moet nu weg, 'zei hij.'Ik moet schoonmaken voor Wilma thuis komt. '
Ik knikte, raapte mijn spullen bij elkaar en kleedde me aan.
Hij begeleidde me naar buiten.'Kom niet meer terug. '
Ik knikte. Mijn benen plakten aan elkaar en mijn onderbroek was drijfnat.

De zon stond hoog aan de hemel en de lucht was bezwangerd met zomerse geuren.
Er druppelde nog bloed in mijn onderbroek. Van binnen voelde ik dat er een verlangen in mij was ontluikt dat zijn kopje naar boven stak. Ik had een overweldigend verlangen opnieuw met iemand te neuken, mijn lichaam te geven...onvoorwaardelijk.
Wat had je aan fantasie, als dat alleen maar bij fantaseren bleef.

 

EINDE

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Reacties van:
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
   W.J. (Hans) Villerius · 12 dagen geleden
   Ik deel het enthousiasme van de vorige recensente niet. En dan heb ik het niet over de inhoud, maar vooral over de taal. De heldin verlangt naar seks. Best, van mij mag ze. Maar 'heel goed geschreven'? Kom nou toch, Dorine. Er staat 'fantaseerde ik, dat hij (...) deed waar ik elke nacht over fantaseerde.' Wat een fletse woordkeus! En dan die uitdrukking 'notie genomen' even verderop: Dat moet zijn: nota of notitie genomen. En wie iets anders beweert, heeft er geen notie van.
   • This commment is unpublished.
    Elsbeth Boom · 12 dagen geleden
    met je eens. ik vind het eerlijk gezegd, niet heel anders dan bouquetreeks waarin de mannen sterke handen hebben en woeste blikken.
  • This commment is unpublished.
   Dorine Van der Marel · 13 dagen geleden
   Met ingehouden adem gelezen. Heel goed geschreven.
  • This commment is unpublished.
   Danny Vandenberk · 13 dagen geleden
   Bek-lijvend. Vier welverdiende sterren! (terwijl ik niet eens van dit genre hou)
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  3 Commentaren

  Gebruikerswaardering: 4 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Rating: 4.0
Stemmen: 2
Hits: 311
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Epski: Way too many freaks

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.