1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  969 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Oh, Linke en Bergette

Publicatie op : 20-03-2021

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Oh, Linke en Bergette

261 Hits.
Bospeen. Ja, ja meneer wil iets televisisch. Een naamsperongelukje, zo ja van wij hebben nog 'raamdolleke. Er is nog raamdolleke.  We live raamdolleke. We persuit Raamdolleken. regelmatig.Een soort Suske en Wiske. Regelmatig. Een soort test. Ontbijtlepel, dingen die nog iet bestaan. En een soort Suske en Wisle impliceerd. Linke en Bergette. "De Beekzeggers"  Roestvoetel. Nummer 138. Jubileum  Album. Zo is er één jubileum met jaren en album hoeveelheden. 50 ste album, drie en half jaar ongeveer bijvoorbeeld. Linke en Bergette, Kleefje en Jesus. Dan start er al gauw een bedrijfsfilm. (op het web Ha ha ha).

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

20.03.21
Feedback:
Kun je ook nog wat anders dan dit soort teksten schrijven? Zou ik dan graag lezen. Dit vind ik niet lezenswaardig.
 • Waardering
  20%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
 • Annemarie Steenbergen 20.03.21
  Hoi Tjeerd, ik heb dezelfde vraag maar het antwoord is denk ik nee. Maar Christald reageert niet op de reacties en doet ook niks met de feedback dus bespaar je de moeite.
20.03.21
Feedback:
Lezen is leuk maar als het nergens over gaat....
 • Waardering
  20%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
20.03.21
Feedback:
'Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal' lees ik in de instructies.
 • Waardering
  20%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Trekhaak?
264
Lezen?
55 woordenverhaal
Ik zeg nog, "maak er maar iets van, hoor."
213
Lezen?
55 woordenverhaal
Ik zeg nog, "maak er maar iets van, hoor."
205
Lezen?
55 woordenverhaal
Miedag op lampen met hondensokjes. (Niet dat water
204
Lezen?
Ik zeg nog, "maak er maar iets van, hoor."
203
Lezen?