Voor schrijvers, door schrijvers

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 

215 Hits

Publicatie op:
Nans en Anna
Let op. 18+ verhaal.
 
Mijn naam is John en ik dacht dat ik mijn zus Anna goed kende, tot die dag in mei...
Mijn lieve vriendin Nans ging die dag kennis maken met mijn zus.
Nans was een paar dagen terug achttien geworden en nadat ze het eerder al met haar vrienden en vriendinnen had gevierd wilde ze het nu met ons tweeën vieren. In tegenstelling tot Anna was Nans een blonde langbenige schoonheid met alles op de goede plek, een stralende glimlach en sprankelende ogen. Als we samen op stap waren genoot ik heimelijk van de jaloerse blikken van de mannen en bewonderende blikken van andere vrouwen.
Anna was een leuke stevig gebouwde meid met kort haar en een sportief uiterlijk. Ik was stapel op mijn zus. Ze was gek en altijd overal voor te vinden. Na een lange dag waarin de meiden schik met elkaar hadden gehad en ik me al af vroeg of ik er nog wel bij hoorde besloten we na een laatste afzakkertje naar ons huis te gaan.
Tot mijn verbazing zag ik dat Anna heimelijk een tabletje liet oplossen in haar cola.
Toen we tien minuten later in de taxi naar huis zaten trok ik mijn wenkbrauwen op naar Anna die het schouderophalend afdeed. Het scheen haar niets uit te maken dat ik het had gezien.
Eenmaal thuis schonk Anna de glazen vol en trok haar truitje uit met het excuus dat ze het warm had. Met alleen een top aan drong ze er bij Nans op aan een slok sterke drank te nemen.
Nans schudde haar hoofd en leek er niet helemaal bij.
' Doe wat ik zeg, liefje,'suste Anna.' Mondje open.'
Ze duwde twee vingers tussen haar lippen en zette het glas er tegen aan. De helft kwam in haar mond en de rest liep over haar kleren heen. Nans hoestte toen de drank zich een weg naar haar slokdarm zocht. Geschrokken keek ze haar haar blouse die stonk naar de alcohol en drijfnat was.
' Die zullen we even uit moeten trekken, 'zei Anna en voegde gelijk de daad bij het woord.
Terwijl ze haar ogen niet van Nans afhield maakte ze langzaam de knoopjes los en trok haar blouse uit.
Ze gaf de blouse aan mij en zei.'Gooi die even in de wasmachine. En loop dan gelijk even naar de snackbar. Ik heb zin in een warme hap. Doe maar rustig aan. '
Ze keek mij uitdagend aan en uit haar hele houding maakte ik op dat ze geen weerwoord verwachtte.
'Wat ben je in vredesnaam van plan met Nans. ‘
Ze glimlachte wellustig. 'Gewoon, een beetje plezier maken. Wees maar niet bang, ze gaat er niet dood aan. Of wil je er bij blijven?'
Onverwacht legde ze haar hand in mijn kruis en gaf een kneepje in mijn pik.
Zenuwachtig keek ik naar Nans die op de bank zat en me glimlachend aankeek
zich niet bewust van de plannen van Anna. Haar ogen stonden dof en haar lippen weken iets uiteen. Ik wist niet wat ik hiervan moest denken en ten prooi aan verwarring nam ik een snel besluit.
'Ik blijf erbij, 'zei ik, me er wel van bewust dat ik me liet meeslepen door de ongetwijfeld perverse gedachten van mijn zus Anna.
Ze glimlachte alsof ze dat had verwacht en liep heupwiegend terug naar de bank.
Anna ging zitten, legde het hoofd van Nans op haar schoot en begon haar vingers door haar lange blonde haren te halen.
' Je topje is ook nat, die zullen we ook uit moeten doen,'zei ze zacht.
Heel langzaam gleden de vingers van Anna over haar borsten heen naar de zoom van het topje.
Nans keek haar smekend aan en stamelde.' Ik voel me draaierig..wat gebeurt er allemaal.'
Ze legde haar hand op haar topje en probeerde Anna tegen te houden.
Resoluut pakte Anna haar hand en legde die opzij.
Tranen liepen opeens uit haar ogen en Anna tilde haar hoofd op en kuste haar tranen weg.' Je hoeft niet te huilen, liefje. Geniet ervan. Laat mij maar.'
Ze drong met haar tong in de mond van Nans en kuste haar lang en hard.
Toen pakte ze de zoom van het topje en trok die tot aan haar kin omhoog.
Haar vingers streelden haar platte buik, trokken rondjes om haar navel en gleden omhoog naar de aanzet van haar borsten.
Ik kon me niet langer inhouden, de begeerte sloeg toe en voorzichtig begon ik de voeten van Nans te strelen en te masseren.
' Ik ga nu je topje over je hoofd heen trekken, 'fluisterde Anna in haar oor.
Met twee handen trok ze het natte stukje stof uit en wierp het achter de bank.
Nans was opgehouden met huilen en leek weg te zakken in een soort lethargie.
' Het tabletje begint te werken,'zei Anna tevreden.' Ze is helemaal van mij.'
Nans had nu alleen nog haar beha, broek en kousen aan, ik wist zeker dat het Anna's bedoeling was dat die ook achter de bank zouden belandden.
Nog steeds had ze haar hoofd op haar schoot en wiegde haar zacht heen en weer, haar vingers gleden over haar haar borsten en masseerden haar tepels door de stof van de beha heen. Ik zag dat die de aandacht van Anna wel konden waarderen want ze tekenden zich hard en stijf af.
Ondertussen trok ik de kousen uit van Nans en liet mijn vingers haar broekspijp in glijden.
Langzaam hielp Anna Nans rechtop te komen zodat ze de sluiting van de beha los kon maken. Weer probeerde Nans haar tegen te houden maar Anna kon haar handen vrij eenvoudig opzij leggen.
Het gezicht van Anna glom van opwinding en haar ogen schitterden. Zweet parelde op de bovenlip van Nans. Ze had haar ogen gesloten en haalde moeizaam adem.
Eindelijk had Anna haar doel bereikt. De beha schoot los en glimlachend legde Anna die opzij. Nu lag Nans met ontbloot bovenlijf op de bank met haar hoofd op de schoot van Anna.
Plagend trok Anna met haar vinger kringen om de volle borsten van Nans en ademde zacht uit.' Je hebt perfecte borsten. Ze passen precies in mijn hand.'
Toen boog ze zich voorover , sloot haar lippen om de tepels en masseerde en speelde met haar felbegeerde borsten. Anna leefde zich er helemaal op uit en toen ze ermee klaar was verlegde ze haar aandacht naar haar broek. Langzaam maakte ze de ceintuur los en haakte het knoopje los zodat ze met haar hand overal makkelijk bij kon.
Intussen was er een zinderende sfeer ontstaan in de kamer. Een seksuele spanning die ik bijna niet meer kon verdragen. Het liefst had ik Anna bij haar weggetrokken en was samen met Nans weggegaan maar de aanblik van mijn vriendin samen met mijn zus was zo geil dat ik mij er niet van kon losscheuren. Ze lag levenloos op de bank maar reageerde wel op de strelingen van Anna. Uit haar mond kwamen kleine kreetjes en af en toe opende ze haar ogen. Ik kon niet begrijpen dat Nans het allemaal toeliet.
Inmiddels was Anna van plaats veranderd. Ze had mij nu naar Nans haar hoofd gedirigeerd en was zelf aan haar voeten gaan zitten. Mijn adem stokte en mijn hart maakte overuren toen ik zag hoe Anna de broek van Nans over haar heupen trok, haar dijbenen, kuiten en tenslotte over haar voeten.
' Eens kijken of ze al een beetje nat is.'
Haar vingers begonnen haar kutje te masseren door de dunne stof heen en binnen de kortste keren was het slipje drijfnat door haar geil. Nans kronkelde inmiddels van genot en kreunde hardop. Ik begon jaloers te worden op alle aandacht die ze kreeg van Anna. We hadden samen ook vaak seks gehad maar nooit zo intens als nu.
Opgewonden en met trillende handen trok Anna het slipje uit en sloeg haar hand voor haar mond.
' Wat een mooi kutje heb je.'
Ademloos begon ze haar speurtocht door de vagina van Nans die niet meer wist hoe ze het had. Geen plekje werd overgeslagen. Anna kwam overal met haar tong.
Ik wist zeker dat als ze niet verdoofd was door dat pilletje ze Anna van zich af had geslagen. Maar nu was ze als een lappenpop, overgeleverd aan de perverse grillen van Anna. En ik had niet de moed of de kracht haar tegen te houden. Ik voelde me een voyeur, een machteloze toekijker.
Nans begon te hijgen toen Anna haar clitoris vond en zich daar op begon uit te leven met haar vingers en haar tong. Haar billen kwamen van de bank en voor het eerst gaf ze een hartstochtelijke gil die me door merg en been ging. Ze speelde continu met het poesje van Nans en ik zag het geil er uit lopen. Ze sabbelde eraan als een baby aan een speen. Mijn pik stond ondertussen op barsten. Ik kon me niet meer inhouden en nam hem uit mijn broek. Opeens was ze bij me.
' Heb niet het lef haar te neuken, ze is voor mij,' riep ze driftig. ‘Ga jezelf maar ergens aftrekken. Ik ben nog lang niet klaar met Nans.'
' Maar ik wil haar neuken, ' riep ik wanhopig met mijn pik stijf voor uit.
' Dit keer niet,'zei ze opeens zacht en kuste me.' Dit is voor het eerst dat ik het met een vrouw doe, en wat voor een. Ik wil haar deze nacht alles geven wat ik heb. Jij bent de volgende keer weer aan de beurt. '
Ze aaide even over mijn wang, gaf een bemoedigend kneepje in mijn pik en verdween naar de douche, Een paar minuten later kwam ze terug met in haar hand zeep,een scheermesje en een nat gemaakt washandje. Alsof ze alle tijd van de wereld had spoot Anna scheerzeep in haar hand en begon de behaarde schaamheuvel van Nans in te smeren. Binnen niet al te lange tijd waren de blonde krulletjes helemaal ingezeept en toog Anna aan het echte werk. Voorzichtig schoor ze de bovenste krulletjes weg en bewonderde het blanke zachte vlees. Het gevoel van het koude mesje op haar kutje wond Nans duidelijk op. Ze gaf zich helemaal over aan Anna die geconcentreerd het washandje pakte en wat zeep wegnam bij haar binnenste lippen.
Na een kleine tien minuten lag de hele vagina van Nans open en bloot voor ons.
‘Wat heb je toch een mooi kutje , ‘riep Anna nogmaals uit. Ze stak twee vingers in Nans en begon met een ontdekkingstocht door haar warme grotje. Geil stroomde eruit. Anna haar vingers zaten er helemaal onder en met een glimlach liet ze Nans haar vingers aflikken.
De borstkas van Nans zwoegde op en neer en haar lange haar lag als een sluier rond haar hoofd. Zweet stond op haar voorhoofd en ze stamelde onsamenhangende zinnetjes.
Anna glimlachte, kuste haar hartstochtelijk en veegde de haren uit haar gezicht.
' Ik heb nog veel meer voor je in petto, schoonheid. Geef je maar helemaal aan me over.'
Ze draaide Nans zo dat ze op handen en knieën ging zitten. Gefascineerd keek ik toe, met mijn pik in mijn hand, me langzaam aftrekkend. Ik werd gek van wellust en wilde klaarkomen in een kut, maar Anna had het me verboden.
‘Nu gaan we verder kijken, ‘ zei Anna en draaide Nans zo dat ze met haar kont voor Anna zat.
Met haar tong begon ze haar sterretje te onderzoeken, drong er voorzichtig mee naar binnen en keek me toen aan, haar gezicht glom van het geil van Nans.
' Ik ben zo terug, even iets halen.'
Ze verdween naar boven om een paar minuten later terug te komen met een tas die ik eerder had gezien. Vorige week zag ik haar ermee slepen maar had toen niet gevraagd wat er in zat. Nu viel mijn mond verbaasd open en paste alle stukjes in elkaar.
' Je had dit allemaal al gepland.'
Anna knipoogde naar mij en trok niet gehinderd door enig gene haar kleren uit.
Ze had stevige kleine tieten, een platte kont en een harige kut.
' Je bent snel van begrip vandaag. Dit is mijn cadeau aan Nancy voor haar achttiende verjaardag. En dat gaan we nu uitpakken.'
Ze pakte een tube uit de tas, spoot iets in haar hand en begon het in de anus van Nans te smeren. Ik zag dat Nans schrok en zich er aan probeerde te onttrekken maar Anna sloeg een stevige arm om haar middel en met de andere hand smeerde ze haar hol helemaal in. Tevreden veegde ze haar hand af aan een tissue en liet met gemak twee vingers naar binnen glijden.
Het zag er zo ontzettend geil uit dat ik me zelf niet meer kon inhouden en vol overgave aan mijn pik begon te sjorren.
Met glimmende ogen trok ze haar tas naar zich toe en wat ze er uithaalde deed mijn hart overslaan. Het was een leren riem met een flinke rubberen pik eraan bevestigd.
Ze pakte Nans stevig vast en drukte de kop tegen haar anus. Het hoofd van Anna was rood van inspanning en wellust en langzaam maar zeker drukte ze de hele pik bij Nans naar binnen.
Dat was het moment dat Nans begon te beseffen wat er met haar gebeurde. Met een
schreeuw waarin zowel angst en genot doorklonk gaf ze zich over aan mijn vriendin.
'Neuk me Anna...ik wil je ook in mijn kut,'riep ze uit.
De handen van Anna waren overal en het was één grote orgie van kut en kont , kont en kut en geil. Nans en Anna konden hun orgasmes niet meer tellen.
 
Twee uur later lagen ze samen uitgeput, plat geneukt en dolgelukkig op de bank. Ik zat op de stoel met mijn slappe pik in mijn hand die ik zelf maar had leeg getrokken.
Nans rolde over Anna heen en kuste haar op de mond.
' Bedankt, lieve vriendin. Voor alles wat je hebt gedaan.'
Anna glimlachte, stond op en zei.' Ik moet plassen.'
' Ik ga met je mee, ik wil kijken. En daarna gaan we samen douchen en weer van voren af aan beginnen.'
Gearmd liepen ze de kamer uit.
' Maar dan ga ik je neuken,'zei Nans.' En ik neuk je aan flarden.'
Met een steek in mijn hart zag ik ze weglopen en een angstig voorgevoel maakte zich van mij meester.
Anderhalve week later was Nans bij me weg. Ze ging naar Anna. Samen vonden ze een klein appartement midden in de stad.
Twee weken later vond ik een brief op de deurmat.
 
Lieve John,
Ik ben niet helemaal eerlijk tegen je geweest. Het is namelijk zo dat ik
Anna al langer kende. Weet je, ik was al een tijdje niet tevreden over onze seks.
Dan had je geen tijd of was er weer iets anders. En als we het dan deden kwam jij
al klaar voordat ik er iets aan had gehad.
Toen ik er niet langer meer tegen kon heb ik het er met Anna over gehad en zij beloofde me te helpen. Samen hebben we alle spullen gekocht. Ook een tabletje om zeg maar mijn remmingen weg te halen, want ik was best wel nerveus.
Achteraf kan ik zeggen dat het geweldig was. Anna is er altijd voor me en ze weet precies wat ik lekker vind.
Het ga je goed, bedankt voor alles maar ik heb gekozen voor Anna.
Nans.
 
 
 
 
 
 
 
 

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Nans en Anna"