1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  936 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 08-02-2021

Hits: 407

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

mijn beste beslissing ooit

Aangepast: 08-02-2021
de beste beslissing
Het moment dat ik besloot om met mijn eigen ogen te kijken en niet door die van anderen.
Mijn eigen gevoel en instinct te volgen en niet meer achter die van anderen aan te lopen.
Er ging een wereld voor me open. Kunst, muziek, eten, films en nog meer, mijn zintuigen maakten overuren.
Wat ben jij veranderd hoorde ik regelmatig. Welnee was mijn antwoord, ik denk iets anders dat komt nu boven dat is het voordeel van ouder worden.
Het was ook lastig voor die anderen, op dat vind je vast wel leuk zei ik nu daar heb ik mijn twijfels over maar ga met iemand anders, ik haak af.
Het gekke was dat ik pas na mijn beslissing kunst en nog veel meer echt heb leren waarderen. Ik me erover verbaasd heb hoe vaak er werd gezegd, dat is goed of de moeite waard omdat een ander dat ook goed vond.
Mijn belevingswereld is nu beduidend groter, mijn sociale navenant kleiner..
Een kentering in mijn leven.
De beste beslissing ooit.
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

09.02.21
Feedback:
Ik ben het eens met Manuel. Verder is je eerste zin overbodig want dat is de titel. Ik mis verder de interpunctie waar mensen iets zeggen en sommige zinnen lopen niet. Bijvoorbeeld de zin waar je begint met 'Ik me erover verbaasd heb'. Zo begint een zin niet.
Show more
09.02.21
Feedback:
Irene, door het gebruik van hele lange zinnen is de tekst niet makkelijk leesbaar.
Dit maakt het verhaal wat onsamenhangend.
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
corona vooroordeel
409
Lezen?
winter
348
Lezen?
brief aan mijn oma's
340
Lezen?