1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  951 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 01-11-2020

Hits: 267

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

leraar Joost

Aangepast: 02-11-2020
Bewust dakloos,wijsgeer, basic mens. Joost.
Bij iedere ontmoeting leert ze van hem. Liegen is voor hem taboe, dat zal jij nooit doen zei hij tegen haar Ik hou van je zei ze, hij schrok. Ik hou van jouw mens-zijn dat was goed.
De junk die hij aanhield om te bewijzen dat de leugen regeert, heeft ze geld gegeven. Niet om te eten, niet voor de daklozenopvang, maar wel voor een joint. Een eerlijk antwoord op de vraag wat hij ervoor zou kopenJoost, ze vertelde hem over haar liefde voor boeken. Wat kunnen ze je leren, wat kan je zelf niet waarnemen, wat vertelt het over jouw mens-zijn. Ze wil weten hoe de sterren heten en ze herkennen, leest veel.Hij denkt daar anders over. Wat je er over leest vergeet je snel, als ik ze aanwijs onthoud je het beter.
Haar oliebol wilde hij wel proeven, helaas baggervet een van de eerste, vergeten weg te gooien. Mijn handen doen zeer, olie is prima voor mijn handen.
Als altijd vervaagd de tijd als ze Joost spreekt.
Hergebruiker, vegetariër, natuurmens, filosoof, wijsgeer.
Een leraar. 
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
corona vooroordeel
374
Lezen?
mijn beste beslissing ooit
366
Lezen?
winter
333
Lezen?