Voor schrijvers, door schrijvers

Kort verhaal

Kort verhaal
Inzendingen: 1048
Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen en flitsverhalen.
 
 "Het meest beknopte en sprekend voorbeeld van een flitsverhaal is het verhaal dat Ernest Hemingway schreef.
" Te koop: babyschoenen. Nooit gedragen."
Kitchen
© Mo Aimen op .
Aantal hits: 319

Een keuken vol met kasten.van boven naar beneden. Ieder kast heeft zijn inhoud. Een kast vol met kruiden. Verschillende smaken. Door elkaar. In potjes. Sambal,badjack, knoflook,kaneel. Elke smaak heeft een betekenis. Kruiden(mensen) zeggen hoe het eten smaak. Een knoflook sterk en zacht door dringend en scherp maar ook lekker. Sambal is pittig en heel sterk ook zoutig en fel. Badjack is zoet en en zout en zacht licht. Kaneel is zoet en scherp en warm ook wel lekker. De keuken is groot. Iedereen heeft zijn smaaken verschillend. Wie loop in de keuken. De kok. Hij maakt een recept op zijn eigen. Hij proeft en vind het het goed. Denkt lekker.

Dit artikel delen?
Feedback voor schrijfactiviteiten

Hier jouw review voor: "Kitchen"

Geschreven door Mo Aimen . Geplaatst in Kort verhaal.
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart