Voor schrijvers, door schrijvers
965 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

102 Hits

Publicatie op:
Slechte ervaringen?
Geachte noodzakelijk kwaadaardigen van de zorg voor kinderen,
 
U bent het; die de jeugd bescherming biedt maar dan met als hoofddoel matigheid. U begunstigt vooral uw éigen tijd en heeft eigenlijk nooit de wil gehad een sleutel tot verbinding aan te reiken.

Uw zorg was geen steun en toeverlaat maar zorgt dat alle steun hen uiteindelijk verlaat. U heeft de kinderen twee dingen geleerd: iso'leren', en als kers op de taart leerde u de kinderen antisociaal zijn zodat zij in het plaatje passen die hoort bij jeugd waar zorgen over zijn.
 
U maakte het onomkeerbaar, want het scheelt veel werk als een ieders rechten zo krom zijn als een hoepel. Voortijdig en nadien viel u de kinderen bijzonder weinig bij wat als concequentie heeft dat er nu níemand meer is die ze vertrouwen. Uw steun moet op ondersteunen lijken maar met Oost-Indische rugdekking.
 
Zijn de kinderen uiteindelijk beter af of afgezonderd? En is hun schade nu ontstaan door aan- of afwezigheid van de ouders?

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Slechte ervaringen?"

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Bericht uit het pre-coronatijdperk (777) Eelco Visser 20-04-2020

    Hij moet voor zaken naar Utrecht. Zijn lease bak, een super de luxe blauwe BMW uit de 5-serie, heeft hij voor onderhoud bij de garage afgeleverd en zo is hij vandaag aangewezen op de trein. Nog een...

    Lees meer: Bericht uit het...