1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  924 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 09-03-2021

Hits: 254

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Slechte ervaringen?

Aangepast: 09-03-2021
Geachte noodzakelijk kwaadaardigen van de zorg voor kinderen,
 
U bent het; die de jeugd bescherming biedt maar dan met als hoofddoel matigheid. U begunstigt vooral uw éigen tijd en heeft eigenlijk nooit de wil gehad een sleutel tot verbinding aan te reiken.

Uw zorg was geen steun en toeverlaat maar zorgt dat alle steun hen uiteindelijk verlaat. U heeft de kinderen twee dingen geleerd: iso'leren', en als kers op de taart leerde u de kinderen antisociaal zijn zodat zij in het plaatje passen die hoort bij jeugd waar zorgen over zijn.
 
U maakte het onomkeerbaar, want het scheelt veel werk als een ieders rechten zo krom zijn als een hoepel. Voortijdig en nadien viel u de kinderen bijzonder weinig bij wat als concequentie heeft dat er nu níemand meer is die ze vertrouwen. Uw steun moet op ondersteunen lijken maar met Oost-Indische rugdekking.
 
Zijn de kinderen uiteindelijk beter af of afgezonderd? En is hun schade nu ontstaan door aan- of afwezigheid van de ouders?
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
Voorbereidingsmanagement
481
Lezen?
55 woordenverhaal
Life hammer?
467
Lezen?
55 woordenverhaal
Halve smart
447
Lezen?