Voor schrijvers, door schrijvers
971 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

223 Hits

Publicatie op:
Kerstnarcist

‘Ik ben geen kaartenschrijver, toch stuur ik je een kerstgroet. Ik weet het, met kerst wordt niet alles opeens vrede op aarde, daarvoor heb je me te veel aangedaan. Maar het geeft niet wat je fout hebt gedaan, leer ervan.

Wat het ook is, je zult me wel missen als spiegelend voorbeeld van knap, goedgekleed, goede manieren en welkbespraaktheid. Ik ben niet haatdragend en vergeef je alles, wat het ook is, Suzanne. Ik geef je een tweede kans…’

'Sufferd! Je vergat altijd alles: mijn verjaardag, afspraken… Alles! Maar niet dat je behoefte aan ‘ontlading’ had; het maakte je niet uit bij wie. Zitten er nog steeds gaten in je boxershort? Je spiegelbeeld mag je houden, want ik heb geen behoefte aan flaporen en haren uit mijn neus en oren.

Ik herken je handschrift, maar je bent vergeten je naam op de kaart te zetten. En doe er in het vervolg een postzegel op, druiloor.

Trouwens, ik heet Babette. Doe de groeten aan Suzanne…’


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Kerstnarcist"

02.01.21
Feedback:
Ik vind hem wel origineel. leuk detail dat hij vergat (of het niet nodig achtte) zijn naam onder de kaart te schrijven!
  • Schrijfkwaliteit
    4.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Heb je deze al gelezen?

  • Zaterdag (118) Michiel de Groot 01-02-2021

    Johan stapt uit bed. Dit kost hem doorgaans aanzienlijk meer moeite. Maar vandaag is het zaterdag en het gevoel van onbegrensde mogelijkheden doet hem zonder te aarzelen zijn warme bedekking van...

    Lees meer: Zaterdag