SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal.
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Ingeruild

Publicatie: | Annemarie Steenbergen

Je vangt mijn blik. Verbijsterd blijf ik staan. Wie had gedacht dat ik jóu nog tegen zou komen. En dat na twintig jaar! Je ziet er  bewonderenswaardig goed uit voor je leeftijd, nog altijd afgekleed, modieus en goed gekleurd. Jij herkent mij niet na al die jaren. Ik was zwanger destijds en tonnetje rond. Dat je mij versierde was een wonder. Ik had de broek graag aan, dat weet je. Maar ik, ik was uiteindelijk degene die jou heeft afgedankt toen de kleine er was.  En nu ben je bij haar. Je past goed bij d'r. Totdat het zover is en jij, lekker stuk, weer belandt op de afdeling zwangerschapskleding  van een of andere kringloopwinkel.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.