Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 
Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan en verwijderen we! Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Ga s.v.p. naar het overzicht van deze schrijfactiviteit om ook jouw verhaal/gedicht toe te voegen.

189 Hits

Publicatie op:
In de bus
                                                 In de bus
Hij wachtte vijfminuten, stapte in de bus, vond een lege stoel en ging zitten en begon uit het raam te kijken.Huizen gaan snel voor zijn ogen voor bij en de herinneringen beginnen
hem te volgen, een meisje, een jonge man, een oude man, een man, een vrouw, kinderen, fietsen, auto's, ramen, straten, lantaarnpalen, winkels winkels.
De bushalte , mensen klimmen naar boven, mensen gaan naar beneden, de stilte heerst, vermoeide gezichten,bleek, wanhopig, ondanks de moderniteit en de mobiele telefoon
ondanks de elegantie, domineert iedereen en verdriet is zicht baar op ieders gezicht.
Stilte, verstikkende stilte tot dat de dames zwijgen.
Ogen kijken naar de ogen, en stilte hij stond op, wilde uitstappen, keek achter zich en zag de bus leeg! Waar zijn de mensen? Waar zijn ze heen?
Hij wist niet dat hij zweeg.

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "In de bus"

© MOHAMAD Naiel Baker
06.03.21
Feedback:
Voor mij een mooie weergave van (pendel)reizen in een volle bus, het ongestoord kwetteren waar je niks kan van maken en in die zin ook stilte is, het in zichzelf terugtrekken waardoor je niks van je omgeving merkt.
Je laat wel regelmatig geen spatie achter een punt. Soms staat er een spatie te veel. Het woord zicht baar wordt aan elkaar geschreven, zichtbaar dus, tenzij je bewust het woord zo hebt geschreven?
  • Schrijfkwaliteit
    4.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
05.03.21
Feedback:
Origineel maar vreemd verhaal waar ik eerlijk gezegd niets van snap. Is het een droom? Die zijn vaak ook onlogisch. Flarden herinneringen? Op grammaticaal gebied klopt er veel niet, zoals spaties toevoegen en woorden die aan elkaar geschreven moeten worden.
  • Schrijfkwaliteit
    2.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

In elke boekenwinkel