1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  970 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

In de bus

Publicatie op: 01-03-21

MOHAMAD Naiel Baker

Profiel bekijken?

Klik hier!

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

In de bus

354 Hits.
                                                 In de bus
Hij wachtte vijfminuten, stapte in de bus, vond een lege stoel en ging zitten en begon uit het raam te kijken.Huizen gaan snel voor zijn ogen voor bij en de herinneringen beginnen
hem te volgen, een meisje, een jonge man, een oude man, een man, een vrouw, kinderen, fietsen, auto's, ramen, straten, lantaarnpalen, winkels winkels.
De bushalte , mensen klimmen naar boven, mensen gaan naar beneden, de stilte heerst, vermoeide gezichten,bleek, wanhopig, ondanks de moderniteit en de mobiele telefoon
ondanks de elegantie, domineert iedereen en verdriet is zicht baar op ieders gezicht.
Stilte, verstikkende stilte tot dat de dames zwijgen.
Ogen kijken naar de ogen, en stilte hij stond op, wilde uitstappen, keek achter zich en zag de bus leeg! Waar zijn de mensen? Waar zijn ze heen?
Hij wist niet dat hij zweeg.
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

06.03.21
Feedback:
Voor mij een mooie weergave van (pendel)reizen in een volle bus, het ongestoord kwetteren waar je niks kan van maken en in die zin ook stilte is, het in zichzelf terugtrekken waardoor je niks van je omgeving merkt.
Je laat wel regelmatig geen spatie achter een punt. Soms staat er een spatie te veel. Het woord zicht baar wordt aan elkaar geschreven, zichtbaar dus, tenzij je bewust het woord zo hebt geschreven?
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
05.03.21
Feedback:
Origineel maar vreemd verhaal waar ik eerlijk gezegd niets van snap. Is het een droom? Die zijn vaak ook onlogisch. Flarden herinneringen? Op grammaticaal gebied klopt er veel niet, zoals spaties toevoegen en woorden die aan elkaar geschreven moeten worden.
 • Waardering
  40%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Slachtoffers van covid 19
533
Lezen?
Droom
529
Lezen?
Niet Spreken
520
Lezen?