Voor schrijvers, door schrijvers
Kort verhaal

Kort verhaal

Aantal gepubliceerde inzendingen: 696

Ik mis haar zo

Ik weet niet waarom, maar ik moest ineens weer aan haar denken. Ik zag haar glimlach weer, maar het had niet meer hetzelfde effect als vroeger. Er zit nu teveel pijn, ik weet bijna niet waar ik moet beginnen.
 
Het leven met Lotte was echt een rollercoaster, wie had ooit gedacht dat ik bi zou zijn? Mijn ouders zeker niet. Mijn vrienden misschien? Zou iemand ooit iets vermoed hebben? Ikzelf in ieder geval niet.
 
Wat ik mij nog altijd afvraag is of ik schuldig ben haar haar beslissing. Had ik het kunnen voorkomen? Had ik misschien meer afstand moeten nemen of niet moeten toegeven aan mijn gevoel? Ik wist toch ook niet dat het zo zou escaleren? Mja, ik zit het nu misschien allemaal goed te praten, ik probeer mijzelf te overtuigen dat het niet aan mij lag. Maar zo belangrijk is dat allemaal niet meer voor mij. Fuck iedereen!
 
Ik mis haar gewoon. De manier hoe ze mij aankeek, hoe ze soms volledig onverwacht en ondeugend uit een hoek kon komen. Lieve Lotte, ik mis je zo!
 
In mijn kast hangt nog een shirt van jou. Ik heb er net nog een keer aan geroken, maar je geur is nu echt al weg. Eigenlijk al ruim een jaar. Toch voel en ruik ik je een beetje als ik eraan ruik. Ik doe dan mijn ogen dicht en zie nog voor je dat je die trui uittrekt. We lopen twijfelend naar elkaar toe, we hadden echt geen idee toch? Haha... zo leuk. Je zat toch echt enorm te friemelen aan je haar. Ik wist ook echt niet wat ik moest doen. Maar op de één of andere manier kwamen we dichter bij elkaar en het leek wel een eeuwigheid te duren. Alles was perfect. Jij was perfect.
 
Maar nu ben je er niet meer. Ik hoop dat je op een mooie plek bent aangekomen, ook al geloof ik niet in het hiernamaals. Maar ik gun het jou. Ook zou ik er alles voor over hebben je nog één keer tegen mij aan te voelen. Ik mis je. Ik mis je zo enorm veel. Ik wou dat je even hier was. Gewoon samen, je weet toch? Lichten uit, elkaar voelen. Je vingers over mijn huid en... OMG, ik draai door hier. Ik wil gewoon niet accepteren dat je echt weg bent. 
 
Als je dit op wat voor manier dan ook kan lezen, vergeef het mij. 
 
Slaap zacht lieve Lotte.
Dit artikel delen?
Auteur: ©Lara Jade
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 279
Publicatie op .

Geef een waardering voor: "Ik mis haar zo"

Geschreven door Lara Jade . Geplaatst in Kort verhaal.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
19.07.20
Feedback:
Correctie i.v.m. oude waarderingen.
  • Lezenswaardig:
    90%
  • Passend in deze rubriek:
    90%
Show more
0 van de 0 respondenten vond deze review nuttig

Ook jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!
Meer inzendingen van: Lara Jade :

A Taste of Talent ?

Elke keer, bij een nieuw bezoek aan deze pagina, een ander en actueel leespakket!
Wist je?

Random:

Strooisel
| Hans Van Battel | Poëzie