Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Hij is terug

Dit moest de mooiste dag van haar leven worden. Er werd aangebeld, Maria haar moeder opende de voordeur. Het was Pepijn. Hij was aangekomen in een prachtige, witte oldtimer. Zo’n mooie kever. Maria had de deurbel ook gehoord. Ze liep de trap af en zag Pepijn in de deuropening staan. Pepijn keek haar aan en Maria zag de twinkeling in zijn ogen. Maria straalde. Niemand kon dit nog van ze afpakken dacht ze. Toen ze aankwamen bij de prachtige oude kerk in Dongen stonden daar haar vader en Pepijn zijn getuige al klaar. Toen Maria de auto uitstapte terwijl Pepijn de deur voor haar openhield pinkte Maria haar vader een traantje weg. Wat was ze prachtig!
 
Terwijl Pepijn zich al bij het altaar bevond liep Maria samen met haar vader ook die kant op. Alle gasten waren er al. De kerkbanken waren prachtig aangekleed. Maria keek stralend om zich heen. Even kreeg ze geen lucht meer. ‘Is dat…? Nee, dat kan toch niet?’ Hij keek haar recht in haar ogen aan met een kwade blik. Ze wist het zeker. Hij was het. Ze raakte van binnen in paniek. Wat deed hij hier? Hoe had hij haar in hemelsnaam gevonden en hoe was hij binnengekomen?
 
Maria ging onderuit en ineens was ze terug in de tijd. Ze was weer in de donkere, vochtige kelder.
© Kelly Visser op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
09.11.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Goed begin.
Het pakt mij en maakt mij nieuwsgierig naar de rest!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
09.11.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Indrukwekkend geschreven verhaal met een geweldige twist aan het eind. Complimenten!
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig