• Korte verhalen

  Het korte verhaal leent zich voor het type analyse waaraan literaire romans worden onderworpen, voor wat betreft bijvoorbeeld de verteltechniek. Een kort verhaal verschilt van de anekdote doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is een compleet verhaal.

 • Ook meedoen?

  Wil je ook een kort verhaal publiceren op Schrijverspunt? Jouw zelf geschreven korte verhaal  of flitsverhaal is hier ook welkom. Geen feuilleton! Graag eerst even inloggen (lid worden is gratis). Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
 • Beoordelen?

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
  Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Kort verhaal

Jouw verhaal hier toevoegen?

De waarschijnlijk meest uitdagende vorm van een kort verhaal is het flitsverhaal. Een flitsverhaal is een compleet verhaal in het kleinst mogelijk aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. "Het meest beknopte en sprekend voorbeeld van een flitsverhaal is het verhaal dat Ernest Hemingway schreef."

Te koop: babyschoenen. Nooit gedragen.

Groftick-Productions Presents:Sraatdromerz De HIP-HOP WARRIOR.

De HIP-HOP WARRIOR.
Het begin:
1934 een polaroid foto, met kleine witte randjes wordt geschoten dit is één van de laatste foto,s van de HIP-HOP WARRIOR. De omstreden persoon wordt erkend door zijn wisselende individuele karakters, hij is namelijk iedereen en niemand, hij is tupac en biggie die niet dood zijn, hij is blank, zwart, bruin en geel, hij is de judas hij is god. De omstreden persoon is tegenwoordig een geest. Niemand kent hem echt of weet wanneer hij zal verschijnen, maar dit zij de verhalen rond zijn levensloop.
Een regenachtige dag in een grijs verleden.  Verschillende muzikanten worden na enkele maanden vermissing  doof terug gevonden. De verwarden mannen, verklaarden alle het volgende: Na een avondje stappen ontmoeten zij de dame die hun uitnodigt om samen de avond af te sluiten. Alle mannen maken de zelfde fout zij wilden de dame entertainen, doen gek, vertellen sterke verhalen en sommige gooien zelf een serenade er tegenaan. Een klassiekere fout kan je niet maken  tegenover een muziekjunkie. Zij stak de mannen dan ook doof, met de plug-in van een microfoon. Omdat de onbekende vrouw de mannen doof maakte op haar eerste date(s), heeft zij geen seksuele relaties heeft gehad, nooit. Toch is de mevrouw in kwestie zwanger geraakt!! Het enigste wat de bekend is, is dat zij regelmatig masturbeerde met een microfoon!!
Een vrouw wordt met luide sirenes en zwaailichten in hoog snelheid, afgevoerd richting het amc, zij is hoogzwanger en al 16 maanden over tijd. De doktoren gynaecoloog kijken gespannen en proberen de vrouw gerust te stellen.
Mevrouw het komt goed, rustig maar, 1, 2, puf en nog een keer en ondertussen goed blijven ademen
De eerste ontsluiting doet zijn intree, maar plots blijft iedereen verbaast om zich heen staan kijken,
er klinkt namelijk een snelle jungle beat, gevolgd door wisselende hiphop geluiden en plotsklaps
zoals het begon, zo verdwijnen de geluiden weer. Iedereen in de kamer was overdondert,  maar nog voor men het besefte klonken er weer verschillende beats door de operatiekamer, ditmaal bleven de beats zich opvolgen, maar zodra de gelegenheid zich voor deed, kon één van de dotoren zich vermannen en ondernam actie, hmmm ‘’kom op Kees we gaan maar insnijden’’,  was zijn suggestie en nog voor ieder zijn goed keuren gaf, pakte meneer al een scalpel voor de insnede en reikte met het vlijmscherpe ijskoude voorwerp naar de vagina van de vrouw, maar nog voor de insnede maakte opende de vagina zich en de harde beats klonken weer door de zaal.
Iedereen kon duidelijk zien dat de vrouw aan het einde van haar krachten was, lijkbleek en in tien minuten is zij wel 20 jaar veroudert. Toch perst de vrouw met haar allerlaatste kracht aaaaaahhh en ja hoor, daar was het, He He, opgevolgd door een lange hu!!!Microfoontje was geboren! Niemand kon zijn ogen geloven. De dokoren stonden perplex, want zoals elk mens is, is microfoontje ook gewoon van vlees en bloed, dit merkte de zuster namelijk meteen op toen zij microfoontje oppakte, dit was zeer opmerkelijk en niemand wist zich een raad met het kleine ventje. Na maanden van testen en nadat alle aandacht media aandacht een beetje  bleek te zijn bedaard, klonken er verschillende conclusies en suggesties. Een hoogleraar met hoog aanzien zij dat microfoontje geen speciale krachten bezat en daarom ook niet anders was dan ieder ander op deze planeet.
De eerste jaren waren voor microfoontje niet makkelijk, hij werd van platenlabel, naar studio gebracht, hij was op, van alle misbruik die er van hem gemaakt werd en besloot een eigen leven te gaan leiden.
Dit was lastiger dan hij zelf dacht,hij werd namelijk door niemand geaccepteerd, door geen enkel ras.
Hij probeerde zich aan te sluiten bij de kerk en moskee, hij probeerde lid te worden van een voetbalvereniging, of golfclub. Hij leerde alle talen en toch werd hij nergens geaccepteerd, de blanken vonden hem te zwart, de allochtonen vonden hem, te microtoon en te luidruchtig, hij probeerde in het uitgaansleven vrienden te maken, maar niemand wou met hem gezien worden, hij probeerde de  gotihc scene, de house, de soul, de raggea maar werd nergens geaccepteerd overal werd hij gek aangekeken of geweigerd, hij probeerde zelfs verschillende gay tenten naar binnen te gaan, maar ook daar wou niemand wat van hem weten. Heel ff had hij succes in het criminele leven,, dat kwam doordat micro per ongeluk na een mislukte bank overval naar binnen liep,  de mensen schrokken zo erg van zijn aanzien, dat ze hem al het geld gaven, wat er in de kluis was, 100.00 gulden,  maar al gauw was ook die roem over, toen bleek dat we al ver in de euro tijd waren.
Wat door de jaren door meerdere is opgevallen is dat er meerder Mc,s,  gekierd worden op tape, vinyl, cd, usb download, ringtone enz. enz.
De jaren verstreken en iedereen was microfoontje vergeten, hij was inmiddels gegroeid tot een grote microfoon( een man met bivak) . Na zijn verdwijning zijn er lyricaal/audio wel 100.000 rappers gedood.
Deze rappers werden op verschillende audio manieren gedood door de Hiphop warrior, zijn reden, er zijn te veel neppers in de game. De ergste manier om te sterfen als neppe  Mc, is als de hiphop warrior zijn gave gebruikt. Hij kan je namelijk los koppelen in gedachten. Van al je geleerde normen en waarden en laat je dan, je verleden terug zien. In deze gevallen, laat hij je dus eigenlijk als geheel vreemde, naar je eigen gemaakte liedjes/beats luisteren, vele vinden dan de dood, ze vinden hun leven niets meer waard. Deze gave kan hij dan ook alleen maar gebruiken bij de neppe mc, neppe gangsters en iedereen die een masker draagt. Hij kon geen mensen vinden die real genoeg waren.
Door de hoeveelheid werk die hij dus kon verzetten, moest hij zich terug trekken en verdween. Veel mensen konden zelf wel een verband leggen, tussen de verbrijzelde tapes(dode rappers) en microfoontje.
Tot er op een dag een filmpje verscheen waarin microfoontje te zien was.
De volgende beelden zijn niet geschikt voor minderjarige of mensen met een zwakke maag.
Microfoontje was te zien tussen duizenden lijken, ze hadden alle een koptelefoon op???.
Hij zij het volgende!!.
Let op je leven als deze je lief is, probeer niet  anders te zijn, dan wie je bent en maak muziek, vanuit je hart, zo niet krijg je met mij te maken en fuck ik je up. Ik ben vanaf vandaag geen microfoontje meer, die Mc,s audio dood. Nee vanaf heden, ben ik de HIP-HOP WARRIOR en ik kom je halen als je nep bent want ik geef niets om geld, de waarden en normen die jij kent en durf het niet commerciële shit te droppen want elke keer dat je dat wel doet, kan je maar beter over je schouder kijken of ik er al niet ben. Want op een dag ben ik er.
Hierna verscheen er een lange tijd niets, totdat Groftick ten tonele verscheen. Groftick is namelijk een startende onderneming, die probeerde de rap game op te vijzelen, met verschillende invloeden. Jaren hadden mensen niets gehoord meer van de HIP-HOP WARRIOR- maar dat was allemaal aan het veranderen toen bleek dat Groftick gestagneerd werd door nog onbekende invloeden.
Deel 1
De eerste ontmoeting
Groftick, - Aso bro, - Hip-hop warrior vs Torrieman
Dit artikel delen?
Pin It
 • Hits: 346
(De gemiddelde waardering is 5 door 1 stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meer schrijfactiviteiten

De schrijfopdracht. Net iets lastiger...

Maar een schrijfopdracht is ook leuk en spannend.Ken jij ook van die momenten waarop je totaal geen inspiratie hebt en niet tot schrijven kunt komen? Misschien kan het lezen of uitvoeren van een…

Op zoek naar nieuwe columnisten

We publiceren periodiek een nieuwe column op Schrijverspunt. Jouw column is dus ook welkom. We publiceren een column in volgorde van binnenkomst. Dus denk je dat je in staat bent een puntige…

Een sprookje publiceren ?

Sprookjes behoren tot een oude orale traditie en bevatten vaak een zedenles of diepere wijsheid. Het woord sprookje is afgeleid van het middeleeuwse 'sproke', dat verhaal of vertelling betekent. Als…