1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  924 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 20-03-2021

Hits: 165

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

GODEN IN MENSENGEDAANTE

Aangepast: 20-03-2021

Klokslag zeven uur lukt hij al de oren van je kop, de dame achter de bar vlucht de zaal in , om hartgrondig de vloer te moppen . Gerard  lijkt zich van geen kwaad bewust en ratelt ondertussen maar door . Zijn lichaam breed uitgestald en zijn broek hoog opgetrokken.Ook in de sportzaal dringt zijn reflectie in de spiegel  zich hinderlijk aan mij op. Daar ligt hij  te rollebollen in zijn eigen zweet.  Ja zijn lijfelijkheid is zeer zeker geen  bezienswaardigheid  in de ogen van de heersende norm aldaar.  De beste man  is ontegenzeggelijk deel van het meubilair, maar wordt willens en wetens verguisd  en ik word meegezeuld  in het  gefluister van de onderwereld. De onzichtbare hand die mijn hart  omklemt is deel van de heersende opvatting: dat wij goden zijn in mensengedaante .

 

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

20.03.21
Feedback:
Wel aardig.
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Redemption
626
Lezen?
Arbeit macht frei
616
Lezen?
Zwaar op de hand
574
Lezen?