Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL
Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

Gluren bij de buurvrouw

Publicatie: 16 april 2021

 

 

Hij stond bovenop het bankje dat hij met inspanning van al zijn krachten naar de muur had gesleept. Zijn hoofd was er nog rood van en al zijn spieren trilden maar het was de moeite waard. Het kon nu niet lang meer duren.

Het raampje was weer vies aan de buitenkant maar met de mouw van zijn trui veegde hij het schoon.

De deur ging open en hij maakte zich zo lang mogelijk.

Ze kwam binnen en liep de douche in, zonder zich te realiseren dat ze nauwlettend werd gadegeslagen.

Ze trok haar T-shirt over haar hoofd en legde die neer op het bankje.

Toen gingen haar vingers naar de rits van haar spijkerbroek. Ze trok de broek langs haar heupen en benen omlaag. Vervolgens haakte ze haar duimen achter de rand van haar slipje en trokken het kleine stukje stof omlaag naar haar enkels. Gracieus stapte ze eruit.

Hij slikte toen hij haar keurig geborstelde schaamhaar zag. Ze haakte de sluiting van haar beha los en bevrijdde haar borsten. Zijn maag trok zich samen van spanning toen hij zag dat haar donkerbruine tepels recht vooruit stonden. Haar handen gleden sensueel over haar lichaam en bleven even hangen bij haar borsten. Hij verbeeldde zich dat hij zijn handen er omheen sloot en de tepels masseerde tussen zijn vingers.

Zonder zich er bewust van te zijn dat ze werd gadegeslagen liep ze naar de douche en opende de kraan. Water stroomde eruit en ze hield de spons er onder , toen spoot ze er een flinke bel douche crème op en begon zich in te zepen. De spons gleed over haar lichaam, besteedde extra aandacht aan haar lange benen. Zijn ogen puilden uit zijn hoofd toen ze met de spons tussen haar benen ging en zich zelf met lome bewegingen begon te masseren.

Zonder zijn ogen van haar af te houden liet hij zijn broek en onderbroek zakken en legde een grote hand om zijn kloppende penis.

Ze begon met de spons haar borsten en tepels te masseren. Toen bukte ze zich en begon zorgvuldig haar voeten en tenen in te zepen. Tot slot nam ze de spons in haar andere hand en begon haar kont in te zepen.

Zijn hand ging steeds sneller om zijn pik heen. Hij voelde hem groeien in zijn hand. Kreunend van genot drukte hij zijn voorhoofd tegen het glas om maar niets te hoeven missen. De wereld om hem heen verdween, werd gereduceerd tot een paar vierkante meter.

Ze legde de spons en crème op het bankje en ging onder het water staan, haalde de douchekop van de stang en richtte de stevige straal op haar borsten. Met haar vrije hand begon ze haar tepels te masseren.

Hij zag dat ze haar ogen sloot en haar hand tussen haar benen bracht.

Zijn adem stokte en zijn mond viel open. Ze ging zichzelf toch niet...

Zijn hart maakte een dubbele salto en bonsde zo hard dat hij bang was dat zijn ribbenkast het zou begeven. Haar vingers gleden naar binnen en deden daar hun werk. Ze leunde tegen de douchewand en haar vingers gingen steeds sneller. Haar andere hand met de douche kop ging nu tussen haar benen Hij zag dat haar mond openging in een geluidloze golf van genot.

Op het moment dat ze schokkend klaarkwam kwam hij ook klaar. Zijn zaad spoot eruit, er leek geen eind aan te komen. Zijn benen zakten krachteloos onder hem weg...

Ze hoorde niet de plof toen hij vanaf het bankje op de grond viel, zijn hand nog om zijn penis geklemd. Zijn ogen draaiden en hij zag het gezicht van zijn overleden moeder voor hem. Met een gelukzalige glimlach op zijn gezicht stierf hij op het geurige gras naast het bankje...

 

'Ik weet niet wat hij heeft gezien,'zei de man van het uitvaartbedrijf tegen zijn collega toen ze hem op de brancard legden.

'Maar die grijns is op zijn gezicht gebeiteld.'

 
Noot van de schrijver: Ik ontvang graag feedback
WAARDERING
HITS
337
AANGEPAST: 16-04-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
21.04.21
Graag je feedback a.u.b.:
Met plezier gelezen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig