1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  970 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Gescoord

Publicatie op : 13-03-2021

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Gescoord

483 Hits.
GESCOORD..!!
 
Jeroen kwam binnen stormen en gooide zijn tas in de hoek.
' Wat heb jij nu,' vroeg Anna verbaasd vanuit de keuken.
' Vanavond de finale van de Champions League,'riep hij. ' Acht uur begint het. Ik wil geen minuut missen.'
Hij kuste Anna in haar nek en snoof de geur van de soep op.' Heerlijk. Wanneer eten we?'
'Een kwartiertje...'
Ze draaide zich om en keek hem lief aan.' Wil jij boven voetballen kijken. Vanavond heb ik een meiden avond en wij hebben geen zin om boven te zitten.'
' Geen probleem. Ik neem chips en bier mee. Je zal van mij geen last hebben.'
Halverwege de meidenavond werd er alleen nog maar gedronken, geroddeld over de prestaties van de mannen in bed en problemen op het werk. Tien uur gingen drie van de vier meiden weg nadat ze elkaar hadden verzekerd over drie weken weer bij elkaar te komen. Zo gebeurde het dat Anna samen met Julia overbleef.
' Weet je Anna,'zei ze plots.' Het is al eeuwen geleden dat ik een lekkere pik in mijn kut heb gehad.'
Ze stond wankelend op en liep naar haar tasje dat in de gang hing.
' Alleen zijn is prima hoor. Maar met sommige dingen is het behelpen.'
Uit haar tasje nam ze een vibrator en gaf die aan Anna. 'Als meiden onder elkaar..wil jij misschien dit ding in mijn kut stoppen.'
Anna glimlachte en keek begerig naar Julia.' Ik weet iets veel beters.'
Ze duwde Julia achterover op de bank, knoopte haar blouse los en trok die uit.
' Wat ben je van plan, Anna.'
Anna drukte een vinger op haar lippen.' Geniet, Julia. Laat maar aan mij over.'
Haar vriendin was best wel dik en beschikte over een paar stevige dikke tieten. Langzaam klikte Anna de beha los en ging aan het werk met de tepels die gelijk reageerden op de liefkozingen. Geconcentreerd likte, beet en sabbelde Anna aan de borsten en tepels tot Julia kronkelde op de bank en kreunde van genot. Anna zelf was nu ook behoorlijk geil geworden, rukte haar bovenkleding uit en propte haar borsten in de mond van Julia.' Likken, hoer,'zei ze .' Laat zien hoe lekker je het vind.'
Julia beet in de tepel en trok er met haar tong rondjes omheen.
Anna wilde meer en ontdeed Julia van haar rok en slipje en trok haar schoenen en kousen uit. Nu lag ze half op de bank en Anna begroef haar gezicht in de behaarde kut van haar vriendin. Haar tong schoof erin en likte aan de clitoris, zoog eraan en penetreerde haar met vier vingers.
'Hoe graag wil je een dikke pik in je kut,'vroeg Anna.'Hoe graag?'
Julia schreeuwde het uit toen Anna een vinger in haar anus duwde. Ze schakelde de vibrator aan en duwde de gladde kop langzaam in haar kontgat.
'Houd hem daar,'beval ze Julia.'Ik ben zo terug.'
Half ontkleed liep ze de trap op naar boven toe en gooide de deur van de slaapkamer open. Jeroen keek stomverbaasd op toen hij zijn vrouw zag.
'Nou, dat is me het meidenavondje wel, zeg.'
Anna grijnsde breed en trok hem uit zijn stoel.' Er is iemand die vol smart op je zit te wachten.'
'Op mij of op mijn pik?'
'Niet zo bijdehand, Jeroen.'
Julia zat verlekkerd met de vibrator in haar kont terwijl ze met haar andere hand haar kus masseerde.
' Jeroen gaat je gaat neuken, Julia. Maar eerst moet je pijpen. Doe je mond open.'
Anna hielp Jeroen op de bank en stopte zijn nu half stijve penis in haar mond.
'Zuigen, Julia.'
Anna was nu bloedgeil geworden en begon zichzelf te masturberen. Na tien minuten vond ze het mooi geweest en haalde zijn pik uit Julia haar mond.
'Hoe graag wil je hem in je kut hebben..vertel eens.'
Julia kon niets uitbrengen. Haar haren hingen voor haar ogen en haar borstkas zwoegde op en neer. Toen leidde Anna de pik van Jeroen in haar soppende kut.
Jeroen begon haar geestdriftig te neuken en Anna liet geil haar kut op Julia haar gezicht zakken. Jeroen kwam schokkend klaar en schreeuwde.' GESCOORD!!

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

14.03.21
Feedback:
Wie niet maalt om onnozele vergissingen zoals ‘champignons league’ in plaats van Champions League en ‘kus’ in plaats van kut, zal zich onbekommerd kunnen laven aan dit sappige fantasietje. Dat de actieheldin ook in dit verhaal Anna heet, is vergefelijk: Jane Doo is buitengewoon productief en zoveel oer-Hollandse namen zijn er nu ook weer niet. Grove taalfouten gaat de auteur niet uit de weg: bijvoorbeeld ‘meiden avond’ en ‘kont gat’ in plaats van meidenavond en kontgat. Bovendien lees ik: ‘tasje die’ en ‘hoe lekker je het vind’ in plaats van tasje dat en hoe lekker je het vindt. De liefhebber van onversneden porno kan hiermee vermoedelijk acht extatische minuten vooruit. En dat is wel wat waard: twee sterren.
 • Waardering
  40%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Jane Doo 15.03.21
  Fijn om te lezen dat je mijn verhalen leuk vind, Hans. Vergeet niet om Late dienst ook te lezen.
  • Jane Doo 16.03.21
   @HansVillerius Moet ruimte blijven voor verbetering, Hans.
  • W.J. (Hans) Villerius 15.03.21
   Ik heb in mijn beoordeling 118 woorden gebruikt. 'Leuk' was daar niet bij, Jane. Wel heb ik gewezen op een paar onvolkomenheden: 'Je vind' moet zijn: je vindt. Tot mijn leedwezen heeft mijn recensie niet het gewenste effect gesorteerd.
14.03.21
Feedback:
weer een echte Jane Doo. Rode oortjes...!!
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Geboren Voor Seks
1223
Lezen?
Felix
603
Lezen?
Geboren voor seks part two
484
Lezen?
a Dutch Horror Story
477
Lezen?
Mijn grote zus
466
Lezen?