Voor schrijvers, door schrijvers
977 publicaties

Ook jouw artikel is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 

304 Hits

Publicatie op:
Fake breaking news

Vanmorgen kwam CNN met Breaking news. Starship 2, het paradepaardje van SpaceX, is verongelukt. Aan boord Musk en zijn vrouw die op weg waren naar hun eindbestemming: Hun nieuwe huis op de maan dat in het geniep in eendrachtige samenwerking is gebouwd door robots van Tesla en SpaceX.

Over de oorzaak van het ongeval lopen de meningen uiteen. Bedroefde medewerkers van SpaceX beweren dat de wens van Musk om zijn vrouw mee te nemen, hen fataal is geworden. Een botox-explosie wordt als meest waarschijnlijke oorzaak gemeld. Bij deze explosie is het computersysteem zwaar beschadigd. De hulp van Microsoft is als laatste redmiddel in stelling gebracht om de schade aan het computersysteem van de capsule te verhelpen. Het mocht niet baten. Computerdeskundigen over de gehele wereld die, net als de gewone computergebruikers overigens, al heel lang weten dat een update van Microsoft sowieso teveel tijd in beslag neemt, spreken hun verbazing uit over de keuze voor MS. 

Al met al is het triest dat op de drempel van het ontwaken de droom van Musk uiteen is gespat. President Trump verzuchtte in een eerste reactie dat zelfs hij nu gaat geloven dat tussen droom en werkelijkheid nog veel ruimte zit. RIP & Space.


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Fake breaking news"