Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 
Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan en verwijderen we! Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Ga s.v.p. naar het overzicht van deze schrijfactiviteit om ook jouw verhaal/gedicht toe te voegen.

98 Hits

Publicatie op:

Op zoek naar schrijfwedstrijden?

Droomvrouw
Droomvrouw
 
Het was liefde zoals liefde zou moeten zijn. Hals over kop en op het eerste gezicht. Ik zag je in de etalage en je keek me uitdagend aan. Mysterieus en vol spannende beloften.
Ik heb je dezelfde dag nog meegenomen. Je bent de vrouw van mijn leven. Nog elke dag besef ik, jij bent het beste wat me sinds lange tijd is overkomen.
Na al die jaren, nog steeds een prachtig lijf ! Goed verzorgd, strak in je vel, zonder een rimpel. Nooit gezeur of een onvertogen woord!
We lijken voor elkaar gemaakt, we passen precies, dat kun je niet ontkennen.
Mijn vermoeide lijf komt thuis in het warme badje van jouw ronde dijen en de maatvorm van jouw billen lepelen perfect met de uitsparing van mijn heup.
Natuurlijk verschillen we, ik kom uit een goed milieu en jij bent een meisje van het volk. Ik ben een romanticus, jij neemt de dingen zoals ze komen.
Ik kan je natuurlijk niet aan mijn ouders voorstellen,  onze liefde is ongekend. Ik wil je met niemand delen, maar als ik je vraag: ‘kijk me aan , laat me smelten in je ogen en zeg eerlijk, ik houd van jou,’ dan zwijg je! Je houdt onze relatie graag luchtig, zonder jaloezie?
Als ik mijn arm om je middel sla vallen je prachtige blonde nylon krullen als een kabbelend beekje over mijn schouder en kan ik met mijn vinger precies bij het lieve ventieltje in jouw buik. Schat beloof me, laat me nooit alleen want jij bent mijn latex droom!

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Droomvrouw"

© frits niemans
29.05.21
Feedback:
Frits, ik vind het idee geweldig maar je verraad al aan het begin dat het over een etalagepop gaat en daarmee wordt de rest van het verhaal niet meer spannend. Het principe "show but don't tell" , begrijp je?
  • Schrijfkwaliteit
    3.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
28.05.21
Feedback:
Redelijk voorspelbaar. Maar ja het is natuurlijk een vrouw die dit zegt.
  • Schrijfkwaliteit
    3.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
26.05.21
Feedback:
Met plezier gelezen. Misschien de zin over de verschillen weglaten? Net te...
  • Schrijfkwaliteit
    3.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

In elke boekenwinkel: