1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  970 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Droomvrouw

Publicatie op: 25-05-21

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Droomvrouw

198 Hits.
Droomvrouw
 
Het was liefde zoals liefde zou moeten zijn. Hals over kop en op het eerste gezicht. Ik zag je in de etalage en je keek me uitdagend aan. Mysterieus en vol spannende beloften.
Ik heb je dezelfde dag nog meegenomen. Je bent de vrouw van mijn leven. Nog elke dag besef ik, jij bent het beste wat me sinds lange tijd is overkomen.
Na al die jaren, nog steeds een prachtig lijf ! Goed verzorgd, strak in je vel, zonder een rimpel. Nooit gezeur of een onvertogen woord!
We lijken voor elkaar gemaakt, we passen precies, dat kun je niet ontkennen.
Mijn vermoeide lijf komt thuis in het warme badje van jouw ronde dijen en de maatvorm van jouw billen lepelen perfect met de uitsparing van mijn heup.
Natuurlijk verschillen we, ik kom uit een goed milieu en jij bent een meisje van het volk. Ik ben een romanticus, jij neemt de dingen zoals ze komen.
Ik kan je natuurlijk niet aan mijn ouders voorstellen,  onze liefde is ongekend. Ik wil je met niemand delen, maar als ik je vraag: ‘kijk me aan , laat me smelten in je ogen en zeg eerlijk, ik houd van jou,’ dan zwijg je! Je houdt onze relatie graag luchtig, zonder jaloezie?
Als ik mijn arm om je middel sla vallen je prachtige blonde nylon krullen als een kabbelend beekje over mijn schouder en kan ik met mijn vinger precies bij het lieve ventieltje in jouw buik. Schat beloof me, laat me nooit alleen want jij bent mijn latex droom!
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

29.05.21
Feedback:
Frits, ik vind het idee geweldig maar je verraad al aan het begin dat het over een etalagepop gaat en daarmee wordt de rest van het verhaal niet meer spannend. Het principe "show but don't tell" , begrijp je?
 • Waardering
  60%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
28.05.21
Feedback:
Redelijk voorspelbaar. Maar ja het is natuurlijk een vrouw die dit zegt.
 • Waardering
  60%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
26.05.21
Feedback:
Met plezier gelezen. Misschien de zin over de verschillen weglaten? Net te...
 • Waardering
  60%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Spinneke
211
Lezen?
Nachtvlinder
193
Lezen?
Jeanne d'Arc
189
Lezen?