1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  970 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Dit is wat ik wil

Publicatie op : 11-05-2021

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Dit is wat ik wil

229 Hits.
Anna haar ogen stonden vol tranen toen ze zichzelf zag in de spiegel. Haar linker oog was blauw en gezwollen en haar bovenlip was kapot. Ze had pijn in haar onderrug waar hij haar had geraakt met zijn laars. Ze had een snee in haar voorhoofd die waarschijnlijk gehecht moest worden. De klootzak...de ziekelijk jaloerse hufter. Alleen maar omdat ze had geglimlacht tegen de ober in het restaurant waar ze zaten. Haar maag had zich al samengetrokken van angst toen ze de dreigende schittering in zijn ogen zag. Bij het naar buiten gaan had hij haar geduwd waardoor ze struikelend tegen de auto viel. Thuis had ze ervan langs gekregen. Anna was het huis uit gerend en huilend bij haar moeder aangebeld. Bij het wachten op haar vader om naar de eerste hulp te gaan had hij haar al berichtjes gestuurd. Het spijt me, kom terug. Verbitterd duwde ze haar telefoon uit. Dit keer niet...het was genoeg geweest.
Dat was acht maanden geleden. De ellende was voorbij,echt voorbij. Ze was veilig. Via verschillende instanties was Anna uiteindelijk terecht gekomen in een opvanghuis duizenden kilometers verderop. Daar durfde ze weer gelukkig te zijn. Het lukte haar een baantje te krijgen. Maar als ze s' avonds in de huiskamer zat met de andere meiden miste ze toch een soort geborgenheid en liefde. Sinds een paar weken was er een nieuwe bewoonster. Ze heette Mary en was bijna even oud als Anna. Ze praatte nooit over wat haar was overkomen maar als ze elkaar tegen kwamen maakten ze oogcontact en begon Mary te stralen met haar hele gezicht. Van de weeromstuit lachte Anna ook en laatst had ze zich erop betrapt dat ze met haar gedachten alleen nog maar bij Mary was. Ze voelde vlinders in haar buik en een vreemde opwinding maakte zich van haar meester. Anna schudde resoluut de gedachte van zich af, maar een heel klein stemmetje in haar hoofd vertelde haar dat ze verliefd was op Mary. Op een avond liep ze door de stille gang naar de douche toen de kamerdeur van Mary openging en ze haar hoofd om de hoek stak. Om haar nek hing een handdoek en ze had alleen een beha en slip aan. 'Oh, hai...ik wilde net gaan douchen.' Verward bleef Anna staan en keek Mary aan.
'Ik ook,'zei ze weifelend.'Ik dacht dat je al sliep.'
Ze liet haar woorden bezinken en schoot in de lach.'We hadden allebei het zelfde idee.'
Opeens sloeg Mary haar armen zacht om Anna heen en drukte voorzichtig een kus op haar lippen. Anna voelde haar warme lichaam tegen zich aan en een klein stemmetje in haar hoofd zei: dit is wat ik wil.

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

13.05.21
Feedback:
Ik voel met Anna mee...
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Geboren Voor Seks
1223
Lezen?
Felix
603
Lezen?
Geboren voor seks part two
484
Lezen?
Gescoord
481
Lezen?
a Dutch Horror Story
477
Lezen?