Jane Doo

De sekssalon

© Jane Doo op 23.01.2022.

 

Glimlachend nam ze de pik in haar hand en begon te masseren.
Steve kronkelde onder haar en duwde zijn heupen omhoog.
'Zuig hem af,liefje, 'smeekte hij.'Laat me klaarkomen. '
'Alles op zijn tijd, 'antwoordde Anna onverstoorbaar en likte plagend over zijn gezwollen eikel wat een gesmoorde kreet van genot opleverde. Ze voelde dat hij op het punt stond klaar te komen, veel langer kon hij het niet meer ophouden.
Ze nam hem zover tot de stugge haartjes kriebelden op haar lippen en voelde hoe hij explodeerde tot achter in haar keel. Stroom na stroom warm sperma vulde haar mond, liep langs haar lippen op haar kin. Ze probeerde zoveel mogelijk in te slikken en liet zich uiteindelijk moe maar tevreden naast Steve op bed vallen.
'Je was weer fantastisch, liefje, 'gromde hij.
Sterke armen trokken haar bovenop hem en samen genoten ze nog even van hun samenzijn.Zijn vingers kriebelden door haar lange haar en streelden haar gezicht.
Anna klom van hem af en liep naakt naar de keuken. Sperma en geil plakten nog op haar bovenbenen.
Ze drukte haar telefoon aan en zag dat er vier berichtjes waren binnen gekomen. Terwijl ze koffie maakte gleden haar ogen er overheen. Het onderste trok Anna's belangstelling. Met gefronste wenkbrauwen las ze het over en haar mond gleed in een wellustige glimlach.Wel,wel...daar lag toch een kansje.
'Kom nog even lekker in bed, ' riep Steve.'We hebben nog even tijd. '
Anna ging op het voeteneind zitten en zag de dromerige bevrediging in zijn ogen.
'Weet je nog, schat. Die site waar we wel eens samen keken naar andere geile stelletjes.'
Ze zag hem vruchteloos graven in zijn geheugen.
'Nou, om een lang verhaal kort te maken, ik had daar mijn telefoonnummer achtergelaten om...'
Verbaasd kwam hij omhoog op zijn ellebogen. 'Waarvoor? '
Ze zuchtte. Hoe kon ze hem vertellen dat hij niet de enige in haar leven was.
'We hebben de kans om vijfentwintigduizend euro te verdienen. '
Steve trok zijn wenkbrauwen sceptisch op.'Hoe dan? '
Anna kroop op bed en lachte zachtjes.'Upload je meest geile film en scoor die geldprijs.Liefje...we hoeven alleen maar te doen waar we goed in zijn en die prijs is voor ons. '

'Luister goed, ' had Anna uitgelegd. 'Zorg dat je alles goed filmt maar hou er rekening mee dat ze jou niet ziet. Ik wil dat alles spontaan erop komt. '
Verongelijkt stak Steve mokkend de handen in zijn zakken.'Ik dacht dat we die film samen gingen maken. '
Anna zuchtte alsof ze voor de zoveelste keer een kind alles moest uitleggen.
'Je weet dat het een wens van mij is een keer seks met een andere vrouw te hebben,' zei ze zacht.'En bovendien is een neukend stelletje niet echt spectaculair.'
Anna voelde haar kutje al kriebelen als ze eraan dacht wat ze allemaal ging doen.
Reken maar dat het spectaculair ging worden. Ze had een afspraak gemaakt door de telefoon met Julia die er wel iets voor voelde het avontuur met haar aan te gaan.. Vandaag sloot ze de salon een uur eerder zodat ze niet werden gestoord door een nietsvermoedende klant. Neuriënd begon ze bij de oudere mevrouw op de stoel de krulspelden eruit te halen.'Zo, nog even en dan kent uw man u niet meer terug,' Snel wierp ze een blik op de klok aan de muur. Nog drie uurtjes voor ze haar fantasie kon botvieren.

 

Tien minuten van tevoren meldde Steve zich, keurig op tijd. Anna posteerde hem achter een kamerscherm waarin ze een gaatje had gemaakt, groot genoeg voor de camera.
Geil keek hij haar aan.'Ik ga me afrukken als het tafereel te heftig wordt. Je beseft toch wel hoeveel je van me vraagt? '
Anna kuste hem en kneep even door de dunne stof van de broek in zijn pik.
'Jij komt nog wel aan je trekken, jochie. En nu wegwezen, ze kan ieder moment komen. '
Anna's hart klopte in haar keel toen ze keek naar de mensen die langs de winkel liepen. Wie zou er zometeen stilstaan, naar binnen kijken en zich samen met haar overgeven aan perverse verlangens.
Anna had het bordje gesloten opgehangen. Over de telefoon hadden ze afgesproken dat ze zou aanbellen maar Anna realiseerde zich dat ze geen flauw idee had hoe ze eruit zag en of het haar type wel was. Angst en twijfel sloegen haar om het hart. Wat als dit zou uitlopen op een grote mislukking. Erger dan dat het filmpje zou mislukken vond ze dat alles wat ze had bedacht niet door kon gaan.
Op dat moment stopte er een vrouwtje voor de deur met kort blond, spichtig haar die haar neus tegen het glas duwde, de schouders ophaalde en op de bel drukte.
Opgewonden rende Anna bijna naar de deur en deed die snel open. Daar zou je Julia hebben.
'Mooi op tijd, kom snel binnen. '
Zorgvuldig sloot ze die weer af en ging haar voor naar de achterste kappersstoel bij het kamerscherm. Zelfs al zou iemand naar binnen kijken kon die niet zien wat er allemaal gebeurde.
'Geef mij je jas maar Julia, 'zei Anna.'Ga zitten. '
De vrouw ging glimlachend zitten.'Ik heet geen...'
'Nou, 'onderbrak Anna en keek haar in de spiegel.'Je haar mag wel eens een knipbeurt hebben, maar eerst krijg je een andere beurt. '
Snel gaf ze Steven een teken dat die moest beginnen met filmen.
Ogen sperden verbaasd open toen de hand van Anna haar blouse ingleed en haar ronde stevige borsten begonnen te masseren.
'Doe je armen omhoog,'beval Anna.
Verbouwereerd deed de vrouw wat haar werd gevraagd zodat Anna de blouse over haar hoofd heen kon uittrekken. Snel bevrijdde Anna haar van de beha zodat er een paar perfecte borsten vrijkwamen voorzien van donkerbruine harde tepeltjes.
Opeens sloeg ze met een gilletje haar handen voor haar borsten en probeerde uit de stoel te komen maar Anna drukte haar in de stoel.
'Doe wat we hebben afgesproken, 'siste ze in haar oor.'Laten we er samen van genieten. '
Met vochtige ogen staarde ze in de spiegel naar Anna die nu aanviel op haar borsten en haar tong kringetjes liet trekken langs haar tepels.
Tot haar genoegen hoorde Anna haar licht kreunen. Ze speelde afwisselend met de tepels, beet en zoog eraan en liet een hand haar broek in glijden.
Snel trok ze de ceintuur los, rits omlaag en hielp haar de broek uit te krijgen.
Tot Anna's verbazing probeerde ze haar broek aan te houden. Als ze het op die manier wilde spelen, ook goed. Dat maakte de film alleen maar realistischer.
Met de vlakke hand gaf ze een flinke klets op haar borsten.
'En nu meewerken, 'zei ze boos.'Anders zal je wat beleven. '
Anna hoopte dat Steve alles filmde.
Ze trok de broek uit, boog zich over haar heen en begon haar kutje door de dunne stof heen te masseren. Binnen een mum van tijd was het slipje kletsnat van het geil en trok Anna het over haar voeten heen uit.
Haar hart klopte in haar keel toen ze het perfecte driehoekje zag met blonde krulletjes, nog nooit was ze zo dicht in de buurt geweest bij een andere vrouw.
Ze zoog, likte en kriebelde dat het een lieve lust was. Het lijf onder haar kronkelde van genot. Anna trok de lippen voorzichtig uit elkaar en liet twee vingers naar binnen glijden.
Het vrouwtje ademde snel en had haar ogen gesloten.
'Ik heb een idee, 'fluisterde Anna.'Ik ga je kutje scheren zodat ik alles goed kan zien. '
Ze voegde gelijk de daad bij het woord. Even leek het alsof ze haar benen tegen elkaar aan wilde drukken maar Anna trok ze resoluut uit elkaar en begon op haar gemak wat scheerschuim op haar venusheuvel te spuiten. Toen pakte ze een mesje en legde het koude metaal tegen haar hete kutje.
'Blijf stil liggen, 'beval Anna. Het was allemaal zo ontzettend geil dat haar eigen kut zeiknat was. Met snelle zekere bewegingen schoor ze de krulletjes weg en nam toen een tissue en om de restjes zeep weg te vegen.
Mijn God...Anna haar hart zwol op van geluk toen ze het geil uit het kutje zag lopen.
Meer dan ooit wilde ze dat hun lichamen zich met elkaar versmolten en deelden in hun geile verlangens.
Heet van verlangen trok ze haar kleren uit. Tepels raakten elkaar en lippen vonden elkaar in een lange smachtende kus.
Gelukkig leek zij zich er ook bij te hebben neergelegd dat het een heet uurtje zou worden want haar vingers gleden in Anna haar drijfnatte kutje en begonnen daar hun werk te doen. Anna schoot naar voren toen haar clitoris werd beroerd. Ze veranderden van positie. Tongen verdwenen in elkaar 's kutten en sabbelden en zogen er flink op los. Opeens deed Anna iets waar ze alleen maar van had kunnen dromen. Voorzichtig duwde ze een vinger in de kont en kut. De vrouw verstrakte maar liet zich ook niet onbetuigd door bijna een hele hand in Anna haar vagina te doen verdwijnen. Anna kwam explosief klaar en voelde haar lichaam ook schokken. Beide vrouwen raakten hun zelfbeheersing kwijt en werden één geil lichaam waarbij tongen en konten in elkaars gezicht wreven en vingers wanhopig naar elkaars openingen zochten in een verlangen samen klaar te komen.
Opeens voelde Anna iets wat ze niet had verwacht. Een dikke pik gleed in haar kut en iemand begon haar als een razende te neuken.
'Ik kan er niet meer tegen om alleen toe te kijken. 'schreeuwde Steve.
Hij stootte zijn pik helemaal tot achterin haar vagina, trok zich terug en wreef toen zijn keiharde lul over haar gezicht.
'Zuigen, baby. Doe je mondje open. '
Opeens maakte de vrouw zich los van Anna en sloeg onbeheerst naar Steve.
'Ik ben hier nu zo klaar mee, ik ga weg en kom hier nooit meer terug!! . '
Trillend en met een rood gezicht van woede greep ze haar kleren bij elkaar en zonder Anna nog een blik waardig te keuren liep ze weg.
'Wat was dat nou...? '
'Ze schrok van jou,met die dikke pik van je. Heb je alles wel gefilmd? '
'Eh...ja, maar ik wilde niet meer buitenspel staan. '
Op dat moment werd er gebeld en hard op de deur gebonst.
'Loop jij er even heen, jij hebt bijna al je kleren nog aan. '
Hoofdschuddend verdween Steve om een minuut later terug te komen met in zijn kielzog een andere vrouw. Ze was langer en knapper dan Anna en haalde gejaagd adem. Haar bruine ogen keken Anna verontschuldigend aan.
'Sorry, maar het verkeer was killing...kon geen kant op in de file. '
'Wie ben jij? '
Ze lachte en stak een hand toe,'Ik ben Julia, we hebben elkaar over de telefoon gesproken. '

 

'Anna, jullie hebben de geldprijs gewonnen met een sensationeel filmpje.'
Steve knikte trots en klopte op Anna haar schouder.'Ik was maar de cameraman, Anna heeft het meeste werk gedaan. '
'Dat wilde ik nog vragen, af en toe leek het erop dat jij je tegenspeelster iets verder moest helpen. Dat maakte het zo authentiek. Hoe kwam dat. '
Anna glimlachte.'Hou het er maar op dat ze op de juiste plaats en op de juiste tijd was. '

 

EINDE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

Indien een auteur geen behoefte heeft aan feedback is die mogelijkheid hier niet zichtbaar!


Hits: 605
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Sara X: Het Lievemeisjeshuis, een erotisch sprookje

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.