Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL
Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
334
AANGEPAST: 11-02-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
10.02.21
Graag je feedback a.u.b.:
Het verhaal begint mooi maar lijkt niet af te zijn waardoor de spanningsboog ontbreekt. Wat wil je vertellen met dit verhaal? Met welke bedoeling volg je de man en waarom blijft het bij aannames die je over hem doet. Het verhaal mist een plot.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
 • Jan Boxem 11.02.21
  Bedankt, dat je commentaar hebt geleverd Sylvia. Mijn bedoeling was met mijn verhaal om mensen duidelijk te maken hoe mooi de wereld is. Deze man zit in zijn eigen wereld. Hij mist zoveel.
10.02.21
Graag je feedback a.u.b.:
Met plezier gelezen, maar helaas een kort einde aan het verhaal. Je bleef hem volgen en dan?
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
 • Jan Boxem 11.02.21
  Ik heb geprobeerd met mijn verhaal Henk om mensen er toe te zetten meer om zich heen te kijken. De wereld is zo mooi.
  • Jan Boxem 11.02.21
   @HV Dank je
  • Henk Vergeel 11.02.21
   Duidelijk Jan. Het verhaal leest plezierig, maar het probleem zit, zoals Sylvia ook aangeeft, in het plot. Misschien ook iets meer zijn sombere uitstraling beschrijven? En ja, de wereld kan mooi zijn.