T.g.v een storing zijn er mogelijk problemen bij bepaalde gebruiksmogelijkheden. We onderzoeken momenteel de oorzaak en werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 
Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan en verwijderen we! Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Ga s.v.p. naar het overzicht van deze schrijfactiviteit om ook jouw verhaal/gedicht toe te voegen.

158 Hits

Publicatie op:
De kokkin
"It lust wel eens een mosseltje,"
zei de kokkin. En ze wond de 
pot zo rond haar vinger.

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "De kokkin"

© Ivy Pelkmans
21.01.21
Feedback:
Mogelijk ontgaat me iets, maar volgens mij is dit geen kort verhaal.
  • Schrijfkwaliteit
    2.0/5
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • W.J. (Hans) Villerius 23.01.21
    Als met 'pot' een lesbienne bedoeld wordt en met 'mossel' een vagina, dan is dit vermoedelijk een schuine tekst. (Let wel: geen cursiefje!) Moppen/dubbelzinnigheden uitleggen is een ondankbaar werkje. Gelukkig blijft er genoeg te raden over: Heet de 'kokkin' werkelijk 'It' of heeft de auteur zich vergist en Ik willen schrijven? Het laatste woord, beste Bert, is nu verder aan Ivy Pelkmans zelf.

In elke boekenwinkel: