SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

190

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
16.01.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Oew, wat een bizar verhaal. De sadist en het meisje. Net als bij Annemarie roept het bij mij ook vraagtekens op. Het blijft nu bij een voorzet tot iets groters, maar het is zeker niet slecht geschreven. Een paar interpunctiefoutjes in de dialogen. Maar de inhoud telt het meest bij me en die vind ik goed.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
16.01.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Een verhaal wat nogal wat vragen oproept. Want als het echt een meisje (mens) is wat zingt en wat de hoefijzers krijgt dan wil je weten hoe het verhaal afloopt natuurlijk, maar als het over een paard gaat dan vraag ik me weer af wie er zingt. Dus nogal mysterieus en naargeestig.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 16.01.22
    Bedankt voor je leuke reactie. Ik had er nog niet eens aan gedacht; dat het ook écht een paard had kunnen zijn. Ik wilde gewoon een gek verhaal neerzetten.
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.