T.g.v een storing zijn er mogelijk problemen bij bepaalde gebruiksmogelijkheden. We onderzoeken momenteel de oorzaak en werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 
Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan en verwijderen we! Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Ga s.v.p. naar het overzicht van deze schrijfactiviteit om ook jouw verhaal/gedicht toe te voegen.

249 Hits

Publicatie op:
De hel
Al jaren roepen wij dat ze zich moet laten opereren. Als ze opstaat en loopt, verkrampt haar gezicht van pijn. Maar de angst voor een operatie is groter. ‘Schouders eronder en doorgaan’, was altijd al haar devies.
Gestaag valt haar wereld uit elkaar: verbanden leggen gaat moeizaam, wat vertrouwd was, wordt vreemd, haar lerend vermogen is aangetast. Nu willen ook de woorden die ze zoekt, niet meer komen.
Ik houd van haar. Mijn machteloosheid is niet te verteren. ‘Er is geen hiernamaals. Je vergaat, alles houdt op’, placht ze altijd te zeggen. Maar ik ben getuige van haar hel.

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "De hel"

© Elka Le Mair
09.11.20
Feedback:
Heel mooi geschreven weer Elka!
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

In elke boekenwinkel: