SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

De grijze wolf 18+

Publicatie: 02.07.2021 | Jennifer Harper
De NSA noemde mij de grijze wolf; ik was snel, sterk en loyaal. Als geheim agent ging ik zelden buiten mijn boekje. Maar net als de wolf kreeg ik soms honger op de verkeerde momenten.
 
Het was die regenachtige nacht in 1990 dat ik Lucky Strikes pafte aan de bar van The Bowery Hotel in New York. De druppels tikten tegen de hoge ramen en uit de speakers klonk jazzmuziek. Ik was de een-na-laatste gast. Achter mij zat een vrouw op de loungebank, verscholen achter een stel hoge palmplanten.
Een Russische spionne. Ze hadden mij de opdracht gegeven om haar naar het hiernamaals te sturen.
Ik gooide het restje whisky achterover. De barman griste het glas van de bar en hield de fles Dalmore vragend omhoog. Ik schudde mijn hoofd.
‘Nee, dank,’ bromde ik, ‘moet nog dingen doen.’ Ik draaide me op mijn kruk om en keek geamuseerd ─ door de palmbladeren ─ naar mijn doelwit. Ze zat nog steeds op de loungebank ─ half liggend ─ verzonken in het niets. Haar glanzende benen over elkaar gekruist. Spelend met een plukje haar.
Ik gromde zachtjes. Likte mijn lippen.
Ze nam nietsvermoedend de laatste slok van haar sherry, veerde op en verliet de lobby. Haar tikkende blokhakken galmden door de gang van het hotel en het geluid verdween zachtjes.
Kort daarna drukte ik mijn saffie uit. En ging op jacht.
 
De maan scheen de onverlichte hotelkamer binnen. Ik staarde naar mijn slapende spionnetje. Ze lag naakt in het kingsize bed, op haar linkerzijde. Ik snoof de zoete geur van haar shampoo op. Haar gewassen haren plakten tegen haar borsten. Het dekbed had ze tot haar knieën opgetrokken, waardoor ik de rest van haar blote lichaam kon waarnemen. Honderden vlindertjes vlogen door mijn balzak toen ik mijn ogen over haar lijf liet gaan. Over haar heupen, volle borsten, tepels en ten slotte over de tuitende lipjes van haar geile mond waaruit een zacht hijgend geluid kwam. Alleen haar heilige gleuf was nog onzichtbaar. Mijn jongeheer kreeg honger. Ik moest iets bedenken om mijn verlangen te stoppen.
Ik balde mijn vuisten, liet los en zocht een weg naar de binnenkant van mijn colbert. Mijn rechterhand vond weldra mijn vertrouwde schiettuig ─ opgeborgen in zijn holster.
Ik pakte de kolf beet, duwde mijn vingertopje voorzichtig door de trekker en boog over haar heen. Snoof haar zoete geur op. Trok mijn wapen uit de holster en richtte het uiteinde van de geluiddemper tussen haar benen. Ik hijgde beestachtig. Mijn lid explodeerde zowat.
Ik wilde haar bijten, likken en meedogenloos hard neuken. Totdat ze plotseling haar ogen opende en mij recht aankeek. Instinctief sprong ik boven op haar naakte lichaam. Stak het wapen terug in mijn holster en duwde haar handen boven haar hoofd.
‘Ik heb je te pakken, bespiedertje! Als je moeilijk doet wordt het een lelijk zooitje.’
Ze keek me jammerend aan en schudde haar hoofd.
‘Ik smeek u… alstublieft…’
Nog voordat ze iets kon uitbrengen drukte ik mijn lippen op de hare. Rukte haar benen uit elkaar en gleed met mijn hand naar het midden. Ze stribbelde niet tegen. Integendeel; ze kreunde toen ik mijn middelvinger over haar clitoris bewoog en daarna in haar warme gleuf stak. Vervolgens likte ik het vocht van mijn vinger; het smaakte beter dan de beste whisky ter wereld.
Ik gromde, kwam overeind, rukte mijn riem los en trok mijn pantalon naar beneden. Ze liet haar smachtende ogen over mijn stijve glijden.
‘U laat mij straks toch wel gaan, hé?’ kreunde ze.
Ik grijnsde, duwde mijn lid in haar gleuf en stootte. Ze begon luid te kreunen. Ik beet in haar nek. Stootte harder, versnelde het tempo en speelde met haar tong. Terwijl ik haar genadeloos afranselde en ze jammerde van genot, smeekte ze me harder te gaan. Dieper naar binnen. Maar nog voordat ik mijn tempo kon aanpassen, voelde ik een climax naderen. Ik trok me terug, legde mijn tanden bloot, en spoot mijn zaad over haar gezicht. Het vocht spetterde tegen haar mond en sijpelde langs haar mondhoeken naar beneden. Ze likte de plakkerige klodders van haar lippen en slikte.
‘En nu?’ vroeg ze hijgend.
Ik stapte van het bed. Hees trillend mijn pantalon omhoog.
‘Dat was heerlijk, spionnetje,’ zei ik naar waarheid. ‘Wilt u nog bidden?’
Ze bloosde.
‘Voor een tweede ronde?’
‘Zou lekker zijn, eerlijk. Maar u bent een indringer. En het is aan mij de taak om u uit mijn territorium te verwijderen.’
Ze sprong overeind. Haar wangen glanzend van mijn zaad.
‘Jij sluwe vos!’ schreeuwde ze.
‘Grijze wolf,’ mompelde ik, en trok mijn wapen uit de holster, haalde de trekker over. Ze smakte achterover op het matras. Ik slenterde naar buiten en stak een saffie aan.
Het was die regenachtige nacht in 1990 dat ik mijn roedel weer een eredienst had bewezen.

WAARDERING

HITS:

487

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
19.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Leuk verhaal!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.