Erik van der Velden

De andere kant van het verhaal

© Erik van der Velden op 22.01.2022.

Hagel rinkelt ritmisch tegen het grote raam van haar woonkamer. Een windvlaag loeit als een hongerige wolf. De herfst kent ook dit jaar geen genade. Het enige licht komt van haar e-reader. Vergenoegd leest ze het twaalfde boek van haar favoriete auteur. Vaal licht beschijnt de damp van haar thee, een witte ballerina in een sensuele dans. Even geniet ze dromerig van het schouwspel, terwijl ze nog enigszins na zwijmelt in de armen van haar verhaalheld. Diep verzonken in zijn laatste zin, ‘Ik wil alles, schatje, álles,’ schrikt ze op van de voordeurbel.  

‘Goede avond mevrouwtje.’  Een aantrekkelijke gebruinde krullenbol glimlacht ondeugend. Hij zwaait stoer zijn zwartlederen jack af en werpt hem nonchalant over een knaapje. Even wrijft hij in zijn handen waarbij zijn armspieren sexy bollen. Ze kijkt met stomheid geslagen toe. Met grote passen stapt hij de kamer in en gaat languit op de plaats liggen die nog doordrenkt is van haar warmte. Hij ruikt verrukt aan het nekkussentje dat haar parfum ademt.

‘Waar heeft u het lef vandaan om hier zomaar binnen te vallen?’ vraagt ze gemaakt nijdig. Haar weerloze stemmetje kriebelt opwindend in zijn buik. Hij kijkt in haar grote naïeve poppenogen en neemt een slok van haar thee. ‘Ik kom met terugwerkende kracht mijn verdienste ophalen, stouterdje.’ Knikkend hint hij naar de e-reader.
’S-Sorry, ik weet niet wat u bedoelt,’ stottert ze. ‘Wat wilt u van me?’
Hij knipoogt uitdagend en friemelt de knoopjes van zijn witte overhemd los. ‘Ik wil alles, schatje, álles!’

Geplande einddatum publicatie van deze inzending:
10-02-2024

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering, in cijfers, te geven. Klik hieronder s.v.p. op de gewenste mogelijkheid!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  22.01.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Goed geschreven, tof verhaal
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

  Je kunt ook een waardering, in cijfers, geven voor deze publicatie!
  Klik op Waardering bij de mogelijkheden.
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar

  Gebruikerswaardering: 5 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE
   

  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
  Klik op Commentaar bij de mogelijkheden.
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.

Nu nog te bekijken:

Inzendingen in deze schrijfactiviteit waarvan de publicatieperiode binnenkort vervalt. Vind je een inzending de moeite waard en vind je het jammer als deze zou verdwijnen? Leden kunnen de publicatieperiode verlengen!!