irene wagemaker

bijna nieuwjaar

© irene wagemaker op 31.12.2022.

Het ging niet helemaal zoals ik het graag gewild had.
De in een nostalgie moment wens om soesjes te maken was iets te enthousiast bedacht. Het werd een grote mislukking. De spuitzak was te dun het beslag hield zich vast aan de buitenkant, kleefde aan mijn handen. Het kwam eraan de bovenkant uit , met twee lepels toch nog iets op de bakplaat gekregen. In de oven werden het een soort oliebollen. daar na platte pannenkoekjes
oneetbaar

De oliebollen gingen wel goed. Mijn keuken zag eruit als een ontplofte bitterbal.Zeker toen ik de haken van de mixer nog eens liet draaien met beslag eraan.
Maar ze waren lekker.
De huisartsenpraktijk gebeld , die hadden er genoeg. De assistente zag mijn vraag niet aankomen en moest vreselijk lachen. Mijn oliebollen zijn vreugdevol.
Dat bleek ook uit een telefoontje, oude dame :"Je hebt er zout opgedaan ipv poedersuiker'. Nee ze wilde geen andere, ze spoelde ze wel af.

De erwtensoep was niet gaar.

Een stille man wacht af of iemand een krantje wil kopen, maar niemand ziet hem. Ik zag hem wel vroeg of hij een broodje wilde, helaas we verstonden elkaar niet. Het werd een broodje makreel nadat hij blijmoedig op mijn blub blub reageerde. 5,75 voor een slappe kadet met makreel , de vis wordt duur verkocht. Voor mijn geweten een koopje

 

Biodiversiteit, alles volbouwen met flats een postzegel in het midden. Dat is goed voor het sociale welbevinden, samen tuinieren . De zuurstof moet toch ergens vandaan komen.

 

Bijna het nieuwe jaar. Alle goeds

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 95
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Mr. Stone - Lis L

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.