Voor schrijvers, door schrijvers
971 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

284 Hits

Publicatie op:
Aan de kust
Aan de kust is alles goed. Het waait daar ook, maar dat voelt eerder zoet. Met goede lucht in je longen, brengt de zee ontzag, in rust. Het is daar waar ik mijn geliefde voor het eerst heb gekust. Haar ogen, 't is misschien een cliché. Ja, die waren gewoon nog dieper dan die zee. Ze glimlachte wanneer ik speelde met haar haar. We waren verliefd, met ons twee, aldaar.
Ik keer nog wel eens terug naar de kade. Maar het leven kent met mij geen genade. Ze brengt mij nog steeds rust, die zee. Maar ze brengt geen liefde meer voor mij mee. Die is overgevaren, vast naar Engeland. Waait daar vast over een strand. Want daar waait het ook, en dat voelt eerder zoet. Aan de kust is immers alles goed.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Aan de kust"

17.07.20
Feedback:
Correctie oude waardering
  • Schrijfkwaliteit
    3.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Heb je deze al gelezen?

  • De eerstwachtende (196) L.M. Spooren 08-10-2020

    Lijkschouw na euthanasie. Ik breek in bij een huis, een thuis, dat geschokt de adem inhoudt. Het verzet zich bijna tastbaar tegen mij, indringer van buiten die komt controleren. Terwijl de grens van...

    Lees meer: De eerstwachtende