Boekenetalage938x200

Verschillende genres in onze Boekenetalage. (Klik hier!)

Jouw boek ook in de Boekenetalage?

Je wilt jouw boek ook graag in de Boekenetalage presenteren? Dat is mogelijk.
  • Voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij voegen we een boek gratis toe aan de Boekenetalage. Je boek ook eenvoudig en met beperkte kosten uitgeven bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij? KLIK HIER.
  • Boeken van auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is voegen we gratis toe aan de Boekenetalage. Je boek, zonder kosten, laten uitgeven door Schrijverspunt en per verkocht boek een royalty ontvangen? KLIK HIER.
  • Je eigen, gedrukte, boek presenteren in deze Boekenetalage is een van de mogelijjkheden zoals te vinden in onze webshop. KLIK HIER
hetpoepverhaal Egel en muis spelen verstoppertje, maar komen dan een heks tegen die hen wil opeten. Er wordt getoverd en er komt een grote heksenketel aan te pas. De ontsnappingspoging van egel en muis is zo origineel, dat verzint niemand!

Het poepverhaal is een leuk, vrolijk, spontaan verhaal met een gekke twist. Heel leuk voorleesboek voor uw (klein)kinderen.

ISBN: 978-94-022-3433-6
Uitgever: Boekscout
Paperback: € 13,99

O.a. verkrijgbaar bij de Boekenpartners van Schrijverspunt
Pin It

Dit boek is o.a. ook te koop bij de Boekenpartners van Schrijverspunt...

Lezerspunt
LekkerBoek

Webshop Schrijverspunt
(niet alle titels)

Hollandspul
Boekpunt

Klik hier om jouw boek ook te koop aan te bieden bij de Boekenpartners van Schrijverspunt.
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018