Promotie van je boek

Zelf een artikel toevoegen voor deze rubriek?

Leden kunnen een lezenswaardig artikel met relevante informatie toevoegen. Door in te loggen verschijnt hieronder een formulier!

Heb je zelf een artikel geschreven? We ontvangen graag je artikel ter beoordeling. Bij geschiktheid publiceren we je artikel z.s.m..

Je boek zelf uitgeven

De verkoop van je boek gaat niet vanzelf. Als auteur zul je er de nodige tijd, aandacht en energie in moeten steken om je boek onder zo breed mogelijke aandacht te brengen. Blader door de onderstaande artikelen en laat je inspireren door de tips, ideeën en de do’s and don’ts. 

Er zijn boeken vol over geschreven maar onder onze bezoekers en leden zitten ook erg veel schrijvers die al de nodige ervaring hebben opgedaan met het uitgeven van een boek en daar kunnen we van leren.

We willen iedereen dan ook de kans geven om zijn of haar ervaringen te geven met de promotie van een boek.

Hieronder kun je een reactie geven met de do's en don''ts  van het promoten van een boek en wat moet je juist wel of juist niet doen om de verkoop van je boek te bevorderen. We stellen een reactie erg op prijs.
Dit artikel delen?
Pin It
Je boek zelf uitgeven
schrijfwedstrijd agenda

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018