Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijvers - informatie

Informatie voor schrijvers
Informatie door, voor en over schrijvers. Van schrijftips tot praktische zaken waar je als schrijver mee te maken krijgt. Zelf wat te melden voor deze rubriek? We stellen lezenswaardige informatie erg op prijs.

Meedoen aan schrijfactiviteiten

Niets is zo goed om het schrijven te oefenen dan door mee te doen aan schrijfactiviteiten. Elke schrijfactiviteit is een oefening voor jezelf,mogelijk op gebieden waar je je wat minder thuis in voelt en als je geluk hebt ontvang je reacties. Een goede manier ook om erachter te komen hoe anderen jouw geschrijf ervaren.

Op Schrijverspunt is veel gelegenheid om deel te nemen aan schrijfactiviteiten. Je kunt online verhalen en gedichten toevoegen, commentaar geven, een beoordeling geven, etc. Heb je zelf een leuk idee voor een nieuwe schrijfactiviteit? Laat het ons gerust weten.

KLIK HIER om naar het overzicht van onze schrijfactiviteiten te gaan. Meedoen is natuurlijk gratis!
Dit artikel delen?

Hits: 1831

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Reacties   

# verhaalRedactie Schrijverspunt 04-02-2017 13:16
Hallo Stefanie,

Je kunt het verhaal misschien plaatsen bij https://www.schrijverspunt.nl/schrijversplek-openingspagina/blogs?
Antwoorden
# verhaalStefanie S 04-02-2017 13:31
Dat zou kunnen, maar het is niet een blogstory. Het is wel echt een kort verhaal (fantasie). Ik had het idee dat jullie dat op de site wat gescheiden houden.
Antwoorden
# Lukt nietStefanie S 04-02-2017 12:41
Hallo,
Ik wil graag een (kort) verhaal delen, maar ik kan hier geen rubriek voor vinden. Als ik bij 'zoeken' verhalen in type kom ik wel bij de juiste rubriek, maar kan ik niet ergens op klikken om zelf mijn verhaal online te zetten! Help!
Antwoorden

Belangstelling voor?