Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijvers - informatie

Informatie voor schrijvers
Informatie door, voor en over schrijvers. Van schrijftips tot praktische zaken waar je als schrijver mee te maken krijgt. Zelf wat te melden voor deze rubriek? We stellen lezenswaardige informatie erg op prijs.

Anonieme schrijvers

Wil jij een anonieme schrijver zijn?

anonymusVolgens de media houden duizenden, wellicht zelfs bijna een miljoen, mensen in België en Nederland zich bezig met schrijven. Veelal als hobby met een stille wens om door te stoten naar de eredivisie van auteurs. Zo ver is het laatste voor de meeste schrijvers (nog) niet. Maar is het dan niet leuk, prettig of leerzaam om contacten te leggen met anderen die net als jij een creatieve drang hebben met de naam; schrijven?

Op Schrijverspunt zijn veel schrijvers te vinden. Heel veel zelfs. Ieder met zijn of haar eigen achtergrond. Gewoon lekker schrijven, want schrijven is met name ook plezier. Meedoen aan schrijfwedstrijden, vaste blog, column, etc. Een enkele schrijver heeft soms ook al een of meer boeken uitgegeven. Wat leuk. Je kunt ze online ontmoeten en berichten uitwisselen op bijvoorbeeld de Schrijversplek.

Belangrijk is om gewoon duidelijk te zijn over je grote hobby. Jij bent schrijver!


Ben je expliciet op zoek om contact te leggen met een of meer andere schrijvers dan kun je ze eenvoudig vinden op Schrijverspunt.

klikhierom het ledenoverzicht te bekijken en verder te selecteren.


Door op de gewenste schrijver te klikken kom je op zijn/haar profiel en kun je elkaar een bericht sturen.

Hits: 2768