Voor schrijvers, door schrijvers
  • Home
  • Mindbleeps/ Schetsen in non-dualiteit - Alexander Zöllner

Mindbleeps/ Schetsen in non-dualiteit - Alexander Zöllner

Veel non-duale literatuur doet een beroep op het verstandelijke denken. Met deze Mindbleeps onderneem ik een poging om veel denkbeelden over non-dualiteit eens op de schop te nemen, te kantelen, uiteen te rafelen of in een absurd perspectief te plaatsen. Het doel daarvan is om een onverwachte openin ...Lees meer
€ 12,50


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review

Veel non-duale literatuur doet een beroep op het verstandelijke denken. Met deze Mindbleeps onderneem ik een poging om veel denkbeelden over non-dualiteit eens op de schop te nemen, te kantelen, uiteen te rafelen of in een absurd perspectief te plaatsen. Het doel daarvan is om een onverwachte opening te vinden in het denken die toegang geeft tot een dieper Weten, een woordloze herkenning of een resonantie in je hart.
Een Mindbleep is de beschrijving van een overweging of ervaring die op de een of andere manier te maken heeft met non-duaal Gewaarzijn in het dagelijks leven.

Alexander Zöllner is spiritueel leraar, trainer en therapeut. In spiritueel opzicht bestaat zijn achtergrond uit scholing en beoefening van de Advaita Vedanta-filosofie, het Tibetaans boeddhisme (Dzogchen) en Zen. Alexander geeft leiding aan Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling.
Meer informatie: www.artoflife.nu

 

Alexander Zöllner
9789082901900
Art of Life Publicaties
180
Paperback
Mannen, Vrouwen, Young Adults
2018
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...