• images/deelname/ikschrijver.jpg
  Ken jij ook van die momenten waarop je totaal geen inspiratie hebt en niet tot schrijven kunt komen? Misschien kan het lezen of uitvoeren van een schrijfopdracht je helpen om je creativiteit aan te spreken. Zo omzeil je je eigen gewoontes en vaste manieren in je schrijven.
  Schrijf een fantasierijk verhaal met als onderwerp 'Ik, schrijver'. Waarheidsgetrouw of compleet fictief, het is aan jou als het maar de moeite waard is om te lezen. Probeer de lezer te boeien en mee te trekken in jouw wereld als schrijver.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  12 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 09-08-2021

Hits: 107

'Ik ontvang graag feedback'

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ik, schrijver?

Aangepast: 09-08-2021
Ik heb al veel geschreven en herschreven. Ik vertelde verhalen over moordenaars met vergiftigde hersens. Ik liet lezers meegenieten van humoristische verhalen over doodgewone mensen. Ik schreef verhalen over de diepste gedrochten afkomstig uit de hel of de vreselijkste ziekten op aarde.
Ik schreef tien boeken om te lachen, de eelt en blaren op mijn vingers hadden dagen gebloed . De pen die ik gebruikte had gebruikerssporen door mijn drukkende vingers. Soms brak de pen als ik weer te gespannen achter het lege blad zat.
 
Zo schreef ik ooit een verhaal over een meisje dat een wespesteek krijgt.
 
Vrijwel onmiddellijk krijgt ze pijn aan de arm en zwelt die arm op.
De dokter komt erbij en zegt dat het een normale reactie is.
Het meisje loopt dagen rond met pijn en een opgezwollen arm.
 
Uiteindelijk , na een dag of tien is haar arm zo gezwollen dat ze naar de spoedafdeling gaan. Net op het moment dat de spoedarts de wonde wil bekijken scheurt het meisje haar arm open en krijst ze luid. Bloed spat in het rond. Uit de wonde vliegen kleine wespen, zelfs uit haar mond komen ze uitgevlogen. 
Het meisje wordt gek. Slaat om zich heen, krijst, gilt. Dan valt ze in elkaar, terwijl uit haar arm vele wespen ontsnappen...richting het open raam....
 
Ziezo, dat schreef ik dus af en toe. 
 
Maar moet ik mezelf dan schrijver noemen. Enkele van mijn verhaaltjes werden ook gepubliceerd in verzamelboekjes. Vond ik wel leuk. Nog leuker zou ik het vinden moest ik de Pulitzerprijs winnen of een Gouden Uil of zo.
Maar dat geluk heb ik nog niet gehad. Noch de inspiratie er voor...
Maar of ik nu een schrijver ben, dat laat ik aan jou over beste lezer....
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Ik ruik niks...
535
Lezen?
Manisch depressief
172
Lezen?
Kinderen
150
Lezen?