Voor schrijvers, door schrijvers
 • Hints & tips voor Schrijverspunt

  Het motto van schrijverspunt is: 'Voor schrijvers door schrijvers'. Op Schrijverspunt is al veel informatie te vinden, kunnen leden meedoen aan schrijfactiviteiten, etc. Maar we streven altijd naar beter. Daarom stellen we suggesties altijd erg op prijs. Die ontvangen we spontaan per e-mail, door gebruik te maken van polls maar in deze rubriek kunnen leden direct zelf een tip geven.
 • Jouw suggestie?

  Leden van Schrijverspunt kunnen de redactie van Schrijverspunt een hint of tip geven om de website nog aantrekkelijker te maken.
  We nemen de ontvangen suggestie altijd serieus in behandeling. Dat kan enige tijd in beslag nemen. Zodra dat mogelijk is (soms willen we eerst weten wat andere leden van de suggestie vinden of is bv eerst verder onderzoek noodzakelijk) voegen we een reactie aan jouw suggestie toe.
 • Spreekt de suggestie je aan?

  Elke suggestie nemen we serieus, maar voor ons is het ook van belang om te weten of meer leden enthousiast zijn over het voorstel.

  Je kunt door te kiezen voor het duimpje omhoog of omlaag aangeven of de suggestie je aanspreekt of juist niet.

Hints & tips

Een tip voor de redactie?

weergave reacties op schrijfactiviteiten

3
+2
1
Beste redactie: 

Ik merkte dat de weergave van de reacties die lezers en schrijvers geven op elkaars werk weer beperkter is geworden. Jammer.
Zeker in het kader van de 55 woorden-schrijfwedstrijd zou het misschien leuker zijn om het aantal te lezen reacties op de bewuste pagina uit te breiden.
Stimuleert ook meteen andere leden.

Redactie: 
We zijn nog niet helemaal enthousiast over de presentatie van de laatste commentaren op de huidige wijze en in het betreffend menu. We hebben echter nog geen beter alternatief kunnen vinden. Tijdelijk zijn er nu weer meer commentaren te zien. We wachten verder af of bij andere leden ook de behoefte aan uitbreiding van het aantal commentaren aanwezig is.

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen