Voor schrijvers, door schrijvers
 • Hints & tips voor Schrijverspunt

  Het motto van schrijverspunt is: 'Voor schrijvers door schrijvers'. Op Schrijverspunt is al veel informatie te vinden, kunnen leden meedoen aan schrijfactiviteiten, etc. Maar we streven altijd naar beter. Daarom stellen we suggesties altijd erg op prijs. Die ontvangen we spontaan per e-mail, door gebruik te maken van polls maar in deze rubriek kunnen leden direct zelf een tip geven.
 • Jouw suggestie?

  Leden van Schrijverspunt kunnen de redactie van Schrijverspunt een hint of tip geven om de website nog aantrekkelijker te maken.
  We nemen de ontvangen suggestie altijd serieus in behandeling. Dat kan enige tijd in beslag nemen. Zodra dat mogelijk is (soms willen we eerst weten wat andere leden van de suggestie vinden of is bv eerst verder onderzoek noodzakelijk) voegen we een reactie aan jouw suggestie toe.
 • Spreekt de suggestie je aan?

  Elke suggestie nemen we serieus, maar voor ons is het ook van belang om te weten of meer leden enthousiast zijn over het voorstel.

  Je kunt door te kiezen voor het duimpje omhoog of omlaag aangeven of de suggestie je aanspreekt of juist niet.

Hints & tips

Een tip voor de redactie?

Reisverhalen/ Vakantieverhalen.

2
+2
0
Hallo,
Is het misschien mogelijk en een aardig idee ( in de tijd dat op vakantie gaan niet erg waarschijnlijk is door het coronavirus) om naast korte verhalen, schrijfopdrachten, blogs, cursiefjes etc  ook reisverhalen/ vakantieverhalen op schrijverspunt te kunnen zetten.
 
vriendelijke groet,
Harry Boerkamp
Redactie: 
Dank je wel voor de suggestie. We willen die mogelijkheid graag bieden. Binnenkort voegen we die schrijfactiviteit  toe.

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen