Voor schrijvers, door schrijvers
 • Hints & tips voor Schrijverspunt

  Het motto van schrijverspunt is: 'Voor schrijvers door schrijvers'. Op Schrijverspunt is al veel informatie te vinden, kunnen leden meedoen aan schrijfactiviteiten, etc. Maar we streven altijd naar beter. Daarom stellen we suggesties altijd erg op prijs. Die ontvangen we spontaan per e-mail, door gebruik te maken van polls maar in deze rubriek kunnen leden direct zelf een tip geven.
 • Jouw suggestie?

  Leden van Schrijverspunt kunnen de redactie van Schrijverspunt een hint of tip geven om de website nog aantrekkelijker te maken.
  We nemen de ontvangen suggestie altijd serieus in behandeling. Dat kan enige tijd in beslag nemen. Zodra dat mogelijk is (soms willen we eerst weten wat andere leden van de suggestie vinden of is bv eerst verder onderzoek noodzakelijk) voegen we een reactie aan jouw suggestie toe.
 • Spreekt de suggestie je aan?

  Elke suggestie nemen we serieus, maar voor ons is het ook van belang om te weten of meer leden enthousiast zijn over het voorstel.

  Je kunt door te kiezen voor het duimpje omhoog of omlaag aangeven of de suggestie je aanspreekt of juist niet.

Hints & tips

Een tip voor de redactie?

Makkelijk

0
0
0
Willen jullie me uitleggen hoe je op simpele manier hoe mijn teksten kan  inzenden.

Redactie:
Meedoen aan schrijfactiviteiten is alleen mogelijk voor leden. Door eerst in te loggen krijg je toegang tot je persoonlijk menu (in de menubalk) In je persoonlijk menu kun je klikken op 'Schrijfactiviteiten' voor een toelichting. Samengevat is de werkwijze: ga naar een schrijfactiviteit --> klik op MEEDOEN? --> volg daar de instructies. In feite in de tekstverwerker de titel aangeven en je tekst toevoegen. Bij de juiste keuze verloopt het verder automatisch.
Veel schrijfplezier!
 
 
 

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen