Voor schrijvers, door schrijvers
 • Hints & tips voor Schrijverspunt

  Het motto van schrijverspunt is: 'Voor schrijvers door schrijvers'. Op Schrijverspunt is al veel informatie te vinden, kunnen leden meedoen aan schrijfactiviteiten, etc. Maar we streven altijd naar beter. Daarom stellen we suggesties altijd erg op prijs. Die ontvangen we spontaan per e-mail, door gebruik te maken van polls maar in deze rubriek kunnen leden direct zelf een tip geven.
 • Jouw suggestie?

  Leden van Schrijverspunt kunnen de redactie van Schrijverspunt een hint of tip geven om de website nog aantrekkelijker te maken.
  We nemen de ontvangen suggestie altijd serieus in behandeling. Dat kan enige tijd in beslag nemen. Zodra dat mogelijk is (soms willen we eerst weten wat andere leden van de suggestie vinden of is bv eerst verder onderzoek noodzakelijk) voegen we een reactie aan jouw suggestie toe.
 • Spreekt de suggestie je aan?

  Elke suggestie nemen we serieus, maar voor ons is het ook van belang om te weten of meer leden enthousiast zijn over het voorstel.

  Je kunt door te kiezen voor het duimpje omhoog of omlaag aangeven of de suggestie je aanspreekt of juist niet.

Hints & tips

Een tip voor de redactie?

"Abonnement" op "Nieuwtjes"

0
0
0
Zou het mogelijk zijn de updates van door jullie geplaatste Nieuwtjes in de mailbox te ontvangen, zoals we ons ook kunnen "abonneren" op feedback op eigen schijfactiviteiten en meldingen ontvangen van nieuwe persoonlijke berichtjes?
 
Persoonlijk ben ik geïnteresseerd in de weergave van de nieuwste wedstrijden en ook de genoemde nieuwtjes, maar verzuim vaak die rubriek aan te klikken en ik heb inmiddels zoveel bladwijzers/favorieten aangemaakt, dat ik door de bomen het bos niet meer zie.
Ik zal hierin niet de enige zijn?
 
Redactie: 
Dank je wel voor de suggestie. Binnen het huidige programma dat we gebruiken voor Schrijverspunt is dat helaas niet mogelijk.
Als alternatief adviseren we je om de homepagina van Schrijverspunt regelmatig te bezoeken. Daarop zijn altijd de laatste nieuwtjes en schrijfwedstrijden te vinden of natuurlijk de betreffende rubriek te bezoeken. Veel nieuwtjes melden we ook altijd op Twitter. Door ons daar te volgen ontvang je ook elke keer een update.

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen