Loading...

De orde van de Poortwachters - Oly Veyn

deordevandepoortwachters
Overal in de wereld staan poorten en erebogen.Stel dat ze gebouwd zijn met een reden?Wat gaat er schuil achter deze poorten?En is er iemand die de wacht houdt?Nadat Nido in aanraking komt met de geheime Orde van de Poortwachters wordt ze gedwongen hun wrede opleidingsprogramma te volgen om te wor-de ...Lees meer
€ 19,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Overal in de wereld staan poorten en erebogen.
Stel dat ze gebouwd zijn met een reden?
Wat gaat er schuil achter deze poorten?
En is er iemand die de wacht houdt?
Nadat Nido in aanraking komt met de geheime Orde van de Poortwachters wordt ze gedwongen hun wrede opleidingsprogramma te volgen om te wor-den opgeleid tot poortwachter. Ze moet vechten om de meedogenloze be-proevingen onder het tirannieke bewind van haar trainer Sert te overleven. Gevangen in de Orde en in een driehoeksverhouding, raakt Nido steeds die-per verstrikt in een mysterieuze wereld waarin de grenzen van het universum vervagen, poorten gesloten moeten blijven en sleutels machtiger zijn dan wapens.
De sleutelwoorden van deze Young Adult Urban Fantasy roman zijn: liefde, onvoorwaardelijke vriendschap en transformatie.
'De Orde van de Poortwachters neemt je mee naar een
zinderend spannende en fantasierijke verborgen wereld.'
Emmy van Ruijven, blogger Zon en Maan
Over de auteur
Oli Veyn woont samen met haar man en drie kinderen in Berkel-Enschot en heeft een reguliere baan in het klinisch geneesmiddelenonderzoek. In de zomer van 2014 begint ze met schrijven wanneer ze een boek veel te snel uit heeft en ze geen ander boek kan vinden die aan haar verwachtingen voldoet. Ze besluit om het boek dat ze zoekt, zelf te schrijven. Om haar schrijfvaardigheden te verbeteren, doet ze mee aan schrijfwedstrijden. Ze eindigt hoog met een verhaal en een manuscript, de bevestiging die ze nodig heeft om haar boek af te schrijven.
Haar motto is love to read, born to write, want ook als is de liefde voor lezen nog zo groot, het is het schrij-ven dat haar vleugels geeft.

Specificaties

Oli Veyn
9789492115539
Godijn Publishing
380
Paperback
Mannen, Vrouwen, Young Adults
2017
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Anderen bekeken ook