We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Reacties van:
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
   Ewald Hagedorn · 22 dagen geleden
   Een pakkende senryu. Bevreemdend, waardoor de lezer aan het werk wordt gezet.
   Twee puntjes:
   paddestoelen - paddenstoelen
   zo als - zoals
  • This commment is unpublished.
   iduhemuno · 22 dagen geleden
   Volgt de lezer de overeenkomsten tussen paddenstoelen en padden, misschien paren padden?
   • This commment is unpublished.
    Elsbeth Boom · 21 dagen geleden
    huh?
   • This commment is unpublished.
    Elsbeth Boom · 21 dagen geleden
    vraag: waarom schrijf je een stuk in het Indonesisch over Army of God? En een blog met nonsens? Zonder de kans op feedback, zodat we je geen vragen hierover kunnen stellen. Dan maar zo.
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 22 dagen geleden
   deze haiku staat of valt of de lezer meegaat in de overeenkomsten tussen paddenstoelen en padden (waarschijnlijk parende padden?): deze lezer niet. dit gaat dus ook op voor de 6woorden-versie.
   • This commment is unpublished.
    Bart · 16 dagen geleden
    Dank voor je reactie. Boeiend om de verschillende interpretaties van lezers te lezen.
   • This commment is unpublished.
    Bart · 16 dagen geleden
    En boeiende is dat ik 'm maakte bij een foto die ik maakte van een groep paddenstoelen. Ik heb dat beeld in mijn gedachten. Dat kan werken én het kan net zo goed niet werken. Ook weer boeiend. Helaas kan ik die foto hier er niet bij delen.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  3 Commentaren

  Gebruikerswaardering: 3 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Rating: 3.5
Stemmen: 2
Hits: 281
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Rolf Berentsen: Eerst maar eens zestig worden!

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.